Πώς να αποκτήσετε τα ξανθά μαλλιά της Margot Robbie

Η Margot Robbie ακόμη πιο ξανθιά στο κόκκινο χαλί της νέας της ταινίας «Barbie»: Ο Jacob Schwartz, Celebrity Colorist, αποκαλύπτει ποια προϊόντα Schwarzkopf και BlondMe χρησιμοποίησε για να πετύχει το εκθαμβωτικό ξανθό αποτέλεσμα.

1. Χρησιμοποιώντας λεπτές ανταύγειες, ακολουθούμε την τεχνική babylight με τα προϊόντα
BLONDME Premium Lightener 9+ και BLONDME Premium Developer 20vol. για ένα ομοιόμορφο ξάνοιγμα των μαλλιών ενώ παράλληλα προστατεύουμε τους δεσμούς της τρίχας. 2. Μετά το ξάνοιγμα, χρησιμοποιήστε τα BLONDME All Blondes Rich Shampoo και BLONDME All Blondes Rich Conditioner. Τα δύο προϊόντα θα βοηθήσουν στη δημιουργία νέων δεσμών στα μαλλιά και στην προστασία των δεσμών της τρίχας. 3. Σε νωπά μαλλιά εφαρμόστε τo Schwarzkopf IGORA VIBRANCE για να ανανεώσετε το ξανθό χρώμα και να του δώσετε περισσότερη λάμψη. Χρησιμοποιήστε 9-0 γύρω από τη γραμμή του μετώπου για να διατηρήσετε τη φωτεινότητα τους και το 7-0 στις ρίζες για να δημιουργήσετε μια σκούρα βάση στο πάνω μέρος του κεφαλιού. Κάτω από την κορυφή του κεφαλιού χρησιμοποιήστε την απόχρωση 6-0 για επιπλέον βάθος, αναμεμειγμένο με τον 6-Volume gel activator.
4. Στα μήκη και τις άκρες εφαρμόστε μια μίξη από IGORA VIBRANCE 9-0+9-4+8-46 σε ίση
ποσότητα με 1,9% / 6-Volume gel activator, για να δημιουργήσετε ένα όμορφο ζωντανό και
ζεστό ξανθό χρώμα. 5. Εφαρμόστε για 15 με 20 λεπτά. 6. Ξεβγάλετε προσεκτικά πρώτα το πιο σκούρο χρώμα της βάσης για να διατηρήσετε τη φωτεινότητα στις άκρες. Ολοκληρώστε την διαδικασία χρησιμοποιώντας πάλι τα προϊόντα BLONDME All Blondes Rich Shampoo και BLONDME All Blondes Rich Conditioner.