Το Front Runners in Sports Management 5.0 έρχεται στις 7-9 Δεκεμβρίου 2023

Front Runners in Sports Management

Το “Front Runners in Sports Management 5.0” επιστρέφει για 5 η χρονιά, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023. Τη διοργάνωση έχουν αναλάβει το Sports Management Program and Students’ Society του Deree – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, με την πολυβραβευμένη ActiveMedia Group και το Center of Excellence in Food, Tourism & Leisure, The American College of Greece.
Το κορυφαίο αθλητικό συνέδριο όπως αναδείχτηκε στον θεσμό των Sports Marketing
Awards 2023, θα συγκεντρώσει και φέτος το ενδιαφέρον της παγκόσμιας και ελληνικής
αθλητικής βιομηχανίας. Δείτε στο επίσημο κανάλι της διοργάνωσης στο YouTube στιγμές από τις περσινές ομιλίες. Η συμμετοχή στο συνέδριο θα είναι και φέτος δωρεάν. Platinum Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Φέτος, για πρώτη φορά η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους σπουδαστές να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό Drive Change Speaker Contest Powered by ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Ο διαγωνισμός καλεί τους υποψήφιους να ετοιμάσουν μια παρουσίαση 10-15 λεπτών σχετικά με: α) την Καινοτομία, ή β) τη Βιωσιμότητα ή γ) την Ηγεσία συνδυαστικά με τον χώρο του αθλητισμού.
Ο νικητής της 1 ης θέσης θα λάβει 500 ευρώ και μια αποκλειστική ευκαιρία να συμμετάσχει στο 2 συνέδριο του 2023. Η 2 η θέση θα λάβει 300 ευρώ και η 3η θέση 200 ευρώ. Οι τρεις πρώτοι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καταξιωμένους αθλητές της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. Το 1 ο στάδιο του διαγωνισμού ολοκληρώνεται την 30 η Σεπτεμβρίου. Μπορείτε να στείλετε τις συμμετοχές σας στο pr@activemedia.gr