1 Χρόνος Fools Bar & το Γιορτάζει με μια Ομαδική Έκθεση για Καλό Σκοπό

Την 1η Οκτωβρίου 2022 το Fools Bar ανοίγει τις πόρτες του στο Μαρούσι, έτοιμο να υποδεχτεί όσους αγαπούν το καλό ποτό, εκτιμούν το μεράκι και αναζητούν το επόμενο στέκι στη γειτονιά τους.
Η ομάδα του Fools, ο κόσμος που αγάπησε το “νέο μας σπίτι”, οι συνεργασίες που προέκυψαν και η πολλή δουλειά, έδωσαν ψυχή στο νέο αυτό εγχείρημα του Βασίλη Μαχαίρα και του Νίκου Θωμά. Το Fools δεν είναι απλά ένα bar. Είναι ένα μέρος όπου μπορεί να αλληλεπιδράσει κανείς με τους ανθρώπους γύρω του, να νιώσει οικεία, να αντλήσει ή και να εκφράσει την έμπνευσή του, να απολαύσει μοναδικές γευστικές εμπειρίες. Στο Fools Bar η βιωσιμότητα και η προστασία του περιβάλλοντος είναι ζητήματα που λαμβάνονται σοβαρά υπόψη. Γι’ αυτό χρησιμοποιούν καλαμάκια από σιτάρι, όλα τα μπουκάλια αναψυκτικών είναι γυάλινα, δεν χρησιμοποιούν πλαστικές συσκευασίες για τα take away προϊόντα και οριακά μηδενίζουν το food waste.
Επιπλέον, οι επείγουσες ανάγκες που προκύπτουν λόγω των ακραίων καταστροφών κινητοποιούν την ομάδα του Fools Bar σε δράση και δίνουν το παρόν με τον τρόπο που μπορούν.

29 Σεπτεμβρίου 2023, ένα χρόνο μετά το άνοιγμα του Fools και έχοντας φιλοξενήσει εκθέσεις τέχνης 14 καλλιτεχνών, γιορτάζουν τα πρώτα τους γενέθλια με μία ομαδική έκθεση για καλό σκοπό.
Με τη φύση στο επίκεντρο, οι Γιώργος Αποστολόπουλος, Ηλίας Κλεφτάρας, Ειρήνη Κουρή,
Βαλεντίνη Μαυροδόγλου, Ελένη Μπάντου, Χριστίνα Πελέκη, Ειρήνη Ρουμπή, Σελίν και ο δικός μας Νίκος Κόλλιας, δημιουργούν από ένα μοναδικό έργο για το Fools x 9 Artists | Ομαδική Έκθεση με Σκοπό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αγορά προϊόντων πρώτης ανάγκης και θα δοθούν στην οργάνωση Humanity Greece που καταβάλει ηρωική προσπάθεια για να παρέχει τα απαραίτητα στους ανθρώπους που βρίσκονται στις περιοχές που επλήγησαν από τις πρόσφατες πλημμύρες.
Εγκαίνια έκθεσης: Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023, 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 29 Σεπτεμβρίου έως 8 Οκτωβρίου 2023, 12:00 – 21:00
Fools Bar, Ερμού 24, Μαρούσι
Είσοδος Ελεύθερη