Πριν από 7 περίπου μήνες το DB.one ήρθε να φέρει κάτι νέο στο χώρο της εστίασης για την
περιοχή της Αθήνας και ειδικά των Νοτίων Προαστίων, προσφέροντας υψηλής ποιότητας
απολαύσεις στους απαιτητικούς λάτρεις του κρέατος.
Ο chef Ulash Tunc και η ομάδα του, υποσχέθηκαν από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του
εστιατορίου στη Γλυφάδα, ότι οι πελάτες του DB.one θα αποκομίσουν μια ξεχωριστή
γαστρονομική εμπειρία από τις ιδιαίτερες κοπές κρεάτων και την προσεκτική διαχείρισή τους σε όλα τα στάδια της προετοιμασίας καθώς και από τις fusion επιλογές του μενού.
Χαρακτηριστικό του DB.one, που υπαγορεύει άλλωστε και το moto του “The place to meat”,
είναι οι κοπές κρεάτων που προέρχονται αποκλειστικά από φάρμες της Ιαπωνίας, της
Αυστραλίας και της Αμερικής. Το εστιατόριο λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή, από τις 13:00 έως τη 01:00, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία στον κάθε επισκέπτη. Ο ατμοσφαιρικός χώρος του προσφέρεται για εταιρικά γεύματα και ιδιωτικά δείπνα ενώ τους τελευταίους μήνες έχει καθιερωθεί live show με ιδιαίτερες μουσικές και ήχους. Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί επιλογή set menu σε προνομιακή τιμή που σερβίρεται καθημερινά 13:00 – 17:00.
Αρχική Press Room Food & Beverage edition DB.one: Το εστιατόριο στη Γλυφάδα που άλλαξε τα όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα...