Η adidas παρουσιάζει τη FUSSBALLLIEBE, Επίσημη Μπάλα του UEFA Euro 2024™

Η adidas παρουσιάζει την FUSSBALLLIEBE, τη νέα Επίσημη Μπάλα για το UEFA Euro 2024™. Η FUSSBALLLIEBE, που σημαίνει «αγάπη για το ποδόσφαιρο», θα φέρει για πρώτη φορά την Τεχνολογία Connected Ball στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα UEFA™.
Η FUSSBALLLIEBE είναι ειδικά σχεδιασμένη για μέγιστη ακρίβεια στο παιχνίδι. Το σχήμα του PRECISIONSHELL 20 τεμαχίων και οι στρατηγικά τοποθετημένες εγκοπές αποτύπωσης στο εξωτερικό κέλυφος της μπάλας ερευνήθηκαν και δοκιμάστηκαν σχολαστικά, τόσο στο εργαστήριο όσο και στον αγωνιστικό χώρο, για καλύτερο έλεγχο της ροής του αέρα στη μπάλα με στόχο τη μέγιστη ακρίβεια. Το εξωτερικό κέλυφος υποστηρίζεται από το πρωτοποριακό CTR-CORE στο εσωτερικό της μπάλας, το οποίο έχει σχεδιαστεί για βέλτιστη ακρίβεια και σταθερότητα, υποστηρίζοντας γρήγορο και ακριβές παιχνίδι με μέγιστο σχήμα και συγκράτηση αέρα.

Ο σχεδιασμός της FUSSBALLLIEBE αναπαριστά την κίνηση της μπάλας και την ενέργεια του παιχνιδιού μέσα από εξέχοντα μαύρα σχήματα φτερών, που τονίζονται με πολύχρωμες άκρες, καμπύλες και τελείες. Με τη χρήση έντονων αποχρώσεων του κόκκινου, μπλε, πράσινου και πορτοκαλί εξυμνείται η ζωντάνια που φέρνουν οι διαγωνιζόμενες χώρες στο τουρνουά και η αγνή απλότητα του ποδοσφαίρου που προσελκύει τόση αγάπη από τους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Στην μπάλα εμφανίζονται απεικονίσεις των γηπέδων του κάθε τουρνουά μαζί με το όνομα της κάθε διοργανώτριας πόλης.