3rd FAMILY BUSINESS SUMMIT – 15 μέλη οικογενειακών επιχειρήσεων ομιλητές στο φετινό συνέδριο

Η CLEON Conferences & Communications διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το 3rd FAMILY BUSINESS SUMMIT, το οποίο τελείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών (ΕΕΝΕ) και της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στις 09:30 π.μ. στον Ελληνικό Ιππικό Όμιλο.
Σημειώνεται ότι στο φετινό 3rd FAMILY BUSINESS SUMMIT θα συμμετάσχουν πάνω από 70 ιδιοκτήτες και μέλη οικογενειακών επιχειρήσεων.
Το 3rd FAMILY BUSINESS SUMMIT αποτελεί κοινό τόπο συνάντησης για ιδιοκτήτες οικογενειακών επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, συμβουλευτικές εταιρείες καθώς και
επιχειρήσεις που προσφέρουν υπηρεσίες προς αυτές.
Οι οικογενειακές επιχειρήσεις, αναπτυσσόμενες από γενιά σε γενιά, όχι μόνο αποτελούν σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας, αλλά πολλές φορές πρότυπα σε επιχειρηματικό και κοινωνικό επίπεδο και έχουν ισχυρή θέση στον τουρισμό, τη φιλοξενία, τη ναυτιλία, στα τρόφιμα και τα ποτά.
Για να εναρμονιστεί μία οικογενειακή επιχείρηση στο σύγχρονο, διαρκώς μεταβαλλόμενο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον και να εξασφαλίσει την επιβίωσή της, οφείλει όχι μόνο να αγκαλιάσει τις καινοτομίες και τεχνολογίες (ΑΙ), αλλά και να εισάγει νέες πρακτικές, όπως π.χ. το ESG.
Στο 3rd FAMILY BUSINESS SUMMIT θα συζητηθούν, μεταξύ άλλων, η διαδοχή, η συνδιαχείριση δύο γενεών, τα megatrends και οι γεωπολιτικοί κίνδυνοι που επηρεάζουν και συνδιαμορφώνουν την πορεία τους.
To Say Yes to the Press είναι Χορηγός Επικοινωνίας.