Το IL MARINERO σας υποδέχεται με ένα εορταστικό Christmas Menu

Το IL MARINERO, που βρίσκεται στο ομορφότερο σημείο της Ακτής Κουμουνδούρου, προσκαλεί το κοινό να γιορτάζει τα φετινά Χριστούγεννα με ένα πλούσιο χριστουγεννιάτικο μενού που αντανακλά το πάθος του εστιατορίου για εκλεκτές ιταλικές γεύσεις.
Το Christmas menu περιλαμβάνει ποικιλία Prosecco που θα συνοδεύεται από ταρτάρ μόσχου και προσούτο, τη σούπα κολοκύθας με κάστανα και gorgonzola και την ιταλική ανάμεικτη σαλάτα λαχανικών με ρόδι. Στα κυρίως πιάτα συναντάμε τα ιταλικά ζυμαρικά ravioli με πλούσια υφή μανιταριών, τρούφας και αφρό παρμεζάνας καθώς και το βιολογικό οssobucco με κρέμα γλυκοπατάτας. Το πιο λαχταριστό πιάτο tiramisu με χειροποίητο σαβαγιάρ από espresso, κρέμα και φρούτα του δάσους ολοκληρώνει το μενού αφήνοντας στους πελάτες την πιο γλυκιά… επίγευση. Το πλούσιο και ειδικά σχεδιασμένο Christmas menu που επιμελήθηκαν οι σεφ του εστιατορίου IL MARINERO θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης στο κοινό. Το εορταστικό μενού θα είναι διαθέσιμο στην εξαιρετική τιμή των 55 ευρώ το άτομο και οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν με θέα την θάλασσα.
Το IL MARINERO υπόσχεται να μετατρέψει τα φετινά Χριστούγεννα σε μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία αναδεικνύοντας μέσα από ποιοτικές γεύσεις και απολαύσεις την ιταλική κουλτούρα και γαστρονομία.