5)Οι εκδηλώσεις Μαΐου στο #PublicEventsGoSocial 

Το Public συνεχίζει τις διαδικτυακές εκδηλώσεις του #PublicEventsGoSocial και τον Μάιο. Όλες οι εκδηλώσεις μεταδίδονται μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook και το κανάλι του Public στο YouTube.

Οι εκδηλώσεις αναλυτικά:

«Συζητήσεις Περί Ελευθερίας / 1821 – 2021»: Εμφύλιοι και διαμάχες αγωνιστών
Τετάρτη 12/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Ο Μανώλης Πιμπλής συνομιλεί με τον Γιώργο Θ. Μαυρογορδάτο, Ομότιμο Καθηγητή Πολιτικής Ιστορίας και Πολιτικής Επιστήμης, σχετικά με το θέμα: Εμφύλιοι και διαμάχες αγωνιστών.

«Πολλαπλασιάζω και διαιρώ με τον τρόπο που βολεύει», Γιάννης Καραγιαννάκης (Εκδόσεις Πεδίο)
Πέμπτη 13/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public και οι εκδόσεις Πεδίο παρουσιάζουν τα βιβλία του Γιάννη Καραγιαννάκη «Πολλαπλασιάζω και διαιρώ με τον τρόπο που βολεύει». Οι δύο τόμοι επικεντρώνονται στη βιωματική και πολύ-αισθητηριακή κατανόηση και εφαρμογή εναλλακτικών στρατηγικών εκμάθησης της προπαίδειας, όταν ο παραδοσιακός τρόπος στείρας απομνημόνευσης (παπαγαλία) δε λειτουργεί. 

«21: Η μάχη της πλατείας», Soloúp (Εκδόσεις Ίκαρος )
Παρασκευή 14/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Την Παρασκευή 14 Μαΐου στις 19:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το Public σας προσκαλούν στη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου graphic novel του Soloúp, «21: Η μάχη της πλατείας». Το βιβλίο επιχειρεί να ξαναδεί τον αγώνα της ελληνικής επανάστασης του 1821 μέσα από τα μάτια του σύγχρονου θεατή. Ο δημιουργός θα  συνομιλήσει με τον Ηλία Κολοβό, αναπληρωτή καθηγητή τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και την Εύη Σαμπανίκου, καθηγήτρια τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τον συντονισμό της συζήτησης, που θα μεταδοθεί από τη σελίδα του Public στο Facebook και από το κανάλι του Public στο YouTube, θα κάνει η δημοσιογράφος Μάρω Βασιλειάδου.

 «Ακάκιε», Κώστας Κρομμύδας (Εκδόσεις Διόπτρα )
Δευτέρα 17/5 και ώρα 19:00 | @Public FB 

Ο Κώστας Κρομμύδας θα μιλήσει για το νέο του βιβλίο «Ακάκιε» και θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook και από το κανάλι του Public στο YouTube.

«Ολίβια», Ρένα Ρώσση Ζαΐρη (Εκδόσεις Ψυχογιός)
Τρίτη 18/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public φιλοξενεί την Ρένα Ρώσση Ζαΐρη για την παρουσίαση του νέου της βιβλίου «Ολίβια» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός. 

«Όταν κοιμούνται οι φίλοι μου», Αύγουστος Κορτώ (Εκδόσεις Πατάκη)

Τετάρτη 19/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Ο Αύγουστος Κορτώ παρουσιάζει το νέο του βιβλίο «Όταν κοιμούνται οι φίλοι μου» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη. 

«Ανδρολίβαδο», Τζούλη Αγοράκη (Εκδόσεις Key Books)
Πέμπτη 20/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Το Public φιλοξενεί την Τζούλη Αγοράκη για να μιλήσει για το νέο της βιβλίο «Ανδρολίβαδο» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Key Books. Μαζί της θα είναι η Αμάντα Μιχαλοπούλου, συγγραφέας, ενώ η ηθοποιός Τζωρτζίνα Λιώση θα διαβάσει αποσπάσματα του βιβλίου. 

«Μην Ενοχλείτε τη Μις Κάλλας», Μιχάλης Ρέππας, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος (Εκδόσεις Ψυχογιός)

Παρασκευή 21/5 και ώρα 19:00 | @Public FB

Οοι Μιχάλης Ρέππας και ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος θα συνομιλήσουν με τον Σωτήρη Πολύζο για το βιβλίο τους «Μην ενοχλείτε τη Μις Κάλλας» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.