9)Η Iris Apfel γίνεται 100 ετών και το γιορτάζει με μια νέα συλλογή γυαλιών

Το fashion icon Iris Apfel σε συνεργασία με το brand γυαλιών Zenni ετοιμάζει μια συλλογή που θα αποτελείται από 100 κομμάτια, για να γιορτάσει τα επερχόμενα εκατοστά της γενέθλια τον Αύγουστο.

Η Apfel, γνωστή για τα χαρακτηριστικά υπερμεγέθη στρογγυλά γυαλιά της, επιμελήθηκε προσωπικά τη συλλογή.

“Λατρεύω τα αξεσουάρ και πιστεύω ότι τα γυαλιά μπορούν να καθορίσουν ένα outfit”, λέει η Apfel. “Για μένα, τα γυαλιά εμπνέουν και ολοκληρώνουν όλες μου τις εμφανίσεις. Δεν πρέπει να δείχνουμε όλοι ίδιοι και τα γυαλιά είναι ένας καταπληκτικός τρόπος να ανακαλύψουμε το στυλ μας”.

Η συλλλογή ονομάζεται Iris Apfel Edit και περιλαμβάνει 5 διαφορετικά στυλ γυαλιών. Σε αυτά περιλαμβάνονται γυαλιά με φλοραλ σκελετούς, ασπρόμαυρα μοτίβα, υπερμεγέθη στυλ καθώς και μια συλλογή για παιδιά.

“Η συλλογή απευθύνεται σε όποιον θέλει να ξεχωρίσει από το πλήθος”, συνεχίζει η Apfel.

Τρελαίνομαι για oversized σκελετούς και το brand Zenni διαθέτει τεράστια γκάμα. Κάποια από τα αγαπημένα μου χρώματα, τόσο για τους σκελετούς, όσο και για τους φακούς, είναι το κόκκινο και το τιρκουάζ”.

Η Apfel προετοιμάζει και μια capsule collection που θα λανσαριστεί τον Αύγουστο, μήνα των γενεθλίων της.

Αναφερόμενη στο χαρακτηρισμό της ως fashion icon, λέει: “Πάντα έλεγα ότι έχω πάρει κατά λάθος αυτόν τον τίτλο, αλλά είναι ωραίο να σε θαυμάζουν. Όλοι πρέπει να αισθάνονται άνετα να εκφράσουν την προσωπικότητά τους και το πώς θέλουν να παρουσιάσουν τον εαυτό τους στον κόσμο και να περνούν όμορφα κάνοντάς το. Αυτό προσπαθούσα να κάνω πάντα”.