6)Η Emirates και η Huawei επεκτείνουν τη συνεργασία τους

Στο πλαίσιο της έκθεσης Arabian Travel Market 2021, η Emirates και η Huawei υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας με στόχο να επεκτείνουν περαιτέρω την υπάρχουσα στρατηγική συνεργασία τους.

 Οι χρήστες έξυπνων τηλεφώνων της Huawei θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κράτηση εισιτηρίων και να προγραμματίζουν τα ταξίδια τους μέσω της εφαρμογής της Emirates, η οποία είναι διαθέσιμη στο AppGallery. 

Η ενσωμάτωση στο οικοσύστημα της Huawei θα επιτρέψει στην αεροπορική εταιρεία να έρθει σε επαφή με ένα σημαντικό κοινό και με χρήστες τηλεφώνων Huawei, κυρίως στην κινεζική αγορά, που αποτελεί μία από τις στρατηγικές αγορές για την Emirates παγκοσμίως. 

Η συνεργασία των δύο εμπορικών σημάτων ξεκίνησε στις αρχές του 2020, όταν η εφαρμογή Emirates διατέθηκε στις συσκευές έξυπνων τηλεφώνων της Huawei στο AppGallery.

Η εφαρμογή της Emirates παρέχει εύκολη πρόσβαση σε διάφορες υπηρεσίες και λειτουργίες από αναζήτηση πτήσεων και κρατήσεις εισιτηρίων, έως check-in, επιλογή θέσεων και γευμάτων, καθώς και πληροφορίες του λογαριασμού Skywards του πελάτη.