10)150 Χρόνια Παπουτσάνης: Νέο επετειακό σαπούνι με κοινωνικό πρόσημο

 

 

Με κεντρικό μήνυμα: «150 Χρόνια Παπουτσάνης. Ένα μεγάλο ταξίδι φροντίδας που κάνουμε μαζί» η εταιρία υπογράφει την ξεχωριστή της πορεία στο χρόνο, με μοναδικές προσφορές, διαγωνισμούς και πρωτοβουλίες για τους καταναλωτές αλλά και δράσεις με ισχυρό κοινωνικό πρόσημο.

Κεντρικό όχημα των ενεργοποιήσεων είναι η δημιουργία ενός νέου επετειακού σαπουνιού αφιερωμένου στον εορτασμό των 150 χρόνων της εταιρίας. Πρόκειται για ένα λευκό σαπούνι      υψηλής ποιότητας, σε εορταστική συσκευασία 150γρ, με το άρωμα του Personelle, ενός από τους πιο επιτυχημένους και αγαπημένους κωδικούς σαπουνιού Παπουτσάνης, που πρωτοκυκλοφόρησε τη δεκαετία του ‘80.

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και με αφορμή τον εορτασμό των 150 χρόνων, η Παπουτσάνης προχωρά σε μία συνεργασία ιδιαίτερης αξίας με το ΜΚΣ ΔΕΣΜΟΣ. Με κάθε  πώληση του επετειακού σαπουνιού Παπουτσάνης, η εταιρία προσφέρει ένα προϊόν προσωπικής φροντίδας σε οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται ο ΔΕΣΜΟΣ και στηρίζουν ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Στόχος είναι να διατεθούν 100,000 τεμάχια προϊόντων υγιεινής φροντίδας σε βάθος ενός έτους.