13)Οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν…

Το Βιβλίο της Παρέας και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη με τίτλο ΟΛΙΒΙΑ. Δευτέρα 16/06/2021 και ώρα 21:00 μμ. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει η blogger, δημιουργός της ομάδας «Βιβλίο της Παρέας», Εύα Νάτση.
Συνδεθείτε με την ομάδα ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ και παρακολουθήστε live την παρουσίαση.

 Η Πηνελόπη Κουρτζή στα Μάταλα

Ο Δήμος Φαιστού, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Ματάλων και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Πηνελόπης Κουρτζή ΤΌ ΚΌΡΙΤΣΙ ΜΕ ΤΌ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙ, στο Κάμπινγκ παραλίας Ματάλων. Παρασκευή 18/06/2021 και ώρα 20:00 μμ. Τη συγγραφέα προλογίζει ο Δημάρχος Φαιστού Γρηγόρης Νικολιδάκης.
Συντονίστρια: Ύβα Κουμαντάκη, δημοσιογράφος & ραδιοφωνική παραγωγός. Παρουσιάστρια: Νάνσυ Παραδεισανού, δημοσιογράφος.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η Μάγδα Κατόπη, σύμβουλος επικοινωνίας και η Ιωάννα Κακούρη, ηθοποιός.

Διαδικτυακή παρουσίαση με τη Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη

Το Βιβλιοπωλείο Το Σπίτι του Βιβλίου και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας προσκαλούν σε μια διαδικτυακή παρουσίαση του νέου βιβλίου
της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρη με τίτλο
ΟΛΙΒΙΑ. Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν ο Παντελής Τοπαλίδης, καθηγητής αγγλικών – blogger στη σελίδα Βιβλιοεξάρτηση, και η Λία Παναγιωτίδου, ιδιοκτήτρια βιβλιοπωλείου – διαχειρίστρια της σελίδας Βιβλιοεξάρτηση.
Συνδεθείτε με τη σελίδα του Facebook των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ ή τη σελίδα του Βιβλιοπωλείου Το Σπίτι του Βιβλίου και παρακολουθήστε live την παρουσίαση.
Δευτέρα 21/06/2021, 20:00 μμ.