13)Τα ARIA Hotels αναδεικνύονται μεγάλοι νικητές στα Tourism Awards

Τα Aria Hotels, η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που πρεσβεύει την Αυθεντική Ελληνική Φιλοξενία σε μοναδικούς προορισμούς στην Ελλάδα κατέκτησε κορυφαίες διακρίσεις στα Tourism Awards 2021.

Έχοντας λάβει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία, τα Aria Hotels κέρδισαν το Platinum βραβείο για τη συμβολή τους στον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Με Gold award στην κατηγορία οινική κουλτούρα βραβεύτηκε το Scalani Hills Residences των Aria Hotels, ένα σύμπλεγμα τριών κατοικιών που βρίσκονται μέσα στον μαγευτικό αμπελώνα του κτήματος του Οινοποιείου Μπουτάρη.

Παράλληλα, η Οικία του Patrick και της Joan Leigh Fermor, που βρίσκεται στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης τιμήθηκε με Silver award στην κατηγορία διασύνδεση του τουρισμού με άλλους τομείς της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος με Silver award στην κατηγορία authentic stay τιμήθηκε το Elephant Beach House, το παραθαλλάσιο κατάλυμα δύο ατόμων που βρίσκεται στη Γούπα της Κιμώλου, καθώς είναι το πρώτο σύρμα που μετατράπηκε σε εξαιρετική κατοικία, φιλική προς το περιβάλλον.

Σχετικά με τα βραβεία, η κυρία Ντίνα Λαφαζάνη Marketing Manager των Aria Hotels, δήλωσε: “Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και ενθουσιασμένοι για τα 4 αυτά βραβεία που αποτελούν την αναγνώριση της αυθεντικής Ελληνικής φιλοξενίας που προσφέρουν τα Aria Hotels”.