9)H Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στο Bites of Greece στο Λονδίνο

H Βιομηχανία ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στην πρωτοπόρα δράση Bites of Greece, που δίνει την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και στους κατοίκους και επισκέπτες του Λονδίνου, να γνωρίσουν από κοντά τα ελληνικά προϊόντα και τις εκλεπτυσμένες γεύσεις τους ενισχύοντας το εξαγωγικό αποτύπωμα των εταιριών που συμμετέχουν.

 

Τα βραβευμένα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ παρουσιάζονται στα ράφια Bites of Greece στο Partridges, το διάσημο delicatessen του Λονδίνου, γνωστό για τα ιδιαίτερα, υψηλής ποιότητας προϊόντα που διαθέτει.

Επιπλέον, επιλεγμένα προϊόντα της Βιομηχανίας Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχουν στο ειδικά σχεδιασμένο pop-up store στο Islington, αγαπημένη περιοχή για τους ‘foodies’ του Λονδίνου.  Εκεί λειτουργεί έκθεση με δυνατότητα γευσιγνωσίας, ενώ υπάρχουν παράλληλα προτάσεις γευμάτων, μαγειρική και γευσιγνωσία από την μοναδική σεφ Ειρήνη Τζώρτζογλου – Νικήτρια του Masterchef Βρετανίας το 2019, συνδυασμός γεύσεων με κρασί κ.λπ.

Τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ θα βρεθούν το επόμενο διάστημα και στο διάσημο Truman Brewery’s Upmarket στο Brick Lane, ένα σημείο που συστήνει στο απαιτητικό Λονδρέζικο κοινό νέες γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο.