8)Η Anytime της INTERAMERICAN συνεργάζεται με την Kineo και ασφαλίζει ηλεκτρικά οχήματα

Η Anytime της INTERAMERICAN στηρίζει τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης που οδηγούν στη βιώσιμη κινητικότητα, πρωτοπορώντας για μια ακόμη φορά στον τομέα της ασφάλισης. 

Τα Ελαφρά Προσωπικά Ηλεκτρικά Οχήματα (ΕΠΗΟ) και τα ηλεκτρικά ποδήλατα αναδεικνύονται σε εξαιρετικά εναλλακτικά μέσα μεταφοράς, με ελάχιστη κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και μηδενικούς ρύπους. Είναι μικρά, ευέλικτα και προσιτά στο ευρύ κοινό, με χαμηλό κόστος συντήρησης και χρήσης. Κερδίζουν, έτσι, καθημερινά έδαφος και στους ελληνικούς δρόμους, αφού προσφέρουν ευχάριστες μετακινήσεις στην πόλη και βοηθούν στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση. 

Στο πλαίσιο αυτό, η Anytime συνεργάζεται με την Kineo, την εταιρία που προωθεί τη μετάβαση στη μικροκινητικότητα μέσω καινοτόμων συστημάτων συνδρομής για την ενοικίαση ατομικών ηλεκτρικών οχημάτων.

Η Kineo δίνει τη δυνατότητα σε ανθρώπους και επιχειρήσεις να χρησιμοποιήσουν δοκιμαστικά τα συγκεκριμένα οχήματα (ηλεκτρικά ποδήλατα και πατίνια) και να τα επιλέξουν για τις καθημερινές μετακινήσεις τους. Μάλιστα, η εταιρία προσφέρει ένα ενιαίο προϊόν μαζί με όλες τις απαραίτητες συμπληρωματικές υπηρεσίες (συντήρηση, ασφάλεια, κ.λπ.).