8)Η ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στη διοργάνωση “MDR Connect” για την προώθηση των προϊόντων της στις ΗΠΑ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ συμμετέχει στη διοργάνωση “MDR Connect” (The Mediterranean Diet Roundtable) που πραγματοποιείται στις 9 – 11 Ιουνίου, στην Νέα Υόρκη, σε συνεργασία με την καταξιωμένη  σεφ Μαρία Λόη.

Πρόκειται για μια μεγάλη γιορτή της ελληνικής και της μεσογειακής κουζίνας και των προϊόντων τους. Καταξιωμένοι αγοραστές από κορυφαίες αλυσίδες και σπουδαίες αμερικάνικες εταιρίες από την αγορά τροφίμων έχουν επιβεβαιώσει την παρουσία τους.

Το Mediterranean Diet Roundtable (MDR), σε συνεργασία με τη σεφ Μαρία Λόη, προσφέρει μια  μοναδική ευκαιρία σε εταιρίες από την Κύπρο, την Ελλάδα, την Ιταλία, τον Λίβανο και την Ισπανία να έρθουν σε επαφή με αγοραστές γνωστών αλυσίδων και εστιατορίων των ΗΠΑ. Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ  θα παρουσιάσει δυο νέες σειρές προϊόντων της, τα “HELIOS Greek Pasta” και τα βιολογικά “Kiddo Pasta by HELIOS”ειδικά σχεδιασμένα για την αγορά των ΗΠΑ. Επίσης, θα παρουσιαστούν τα ζυμαρικά espressi, με τις νέες, σύγχρονες συσκευασίες που έχουν σχεδιαστεί σε ζωηρό aqua blue χρώμα και τα artesian pasta straws, τα μοναδικά καλαμάκια της ΗΛΙΟΣ!