5)H Nikon, το Ίδρυμα CIWEM, το δίκτυο WaterBear και η ARUP ανακοινώνουν τους κριτές για τον διαγωνισμό Environmental Photographer of the Year 2021

Η Nikon, σε συνεργασία με τo φιλανθρωπικό ίδρυμα CIWEM για το περιβάλλον και τη διαχείριση του νερού, το δίκτυο WaterBear που αποτελεί δωρεάν πλατφόρμα streaming αφιερωμένη στο μέλλον του πλανήτη μας και την ARUP, εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών μηχανικής, ανακοίνωσαν σήμερα την υψηλού προφίλ ομάδα κριτών του διαγωνισμού Environmental Photographer of the Year 2021.

Από τους χώρους της φωτογραφίας, της κλιματικής δικαιοσύνης και του περιβαλλοντικού ακτιβισμού, η ομάδα θα αποτελείται από 10 κριτές διεθνούς επιπέδου. Οι φωτογράφοι Ope Odueyungbo και Josh Haner θα συμμετέχουν μαζί με τον σχεδιαστή Marquise Stillwell, τον ακτιβιστή κατά της κλιματικής αλλαγής Frances Fox, τον διευθυντή του ICCCAD (Διεθνές κέντρο για την Κλιματική Αλλαγή και την Ανάπτυξη) Saleemul Huq, την πολιτικό μηχανικό Diana Abrunhosa και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του CIWEM, Terry Fuller, για να εξετάσουν και να επιλέξουν τους νικητές.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλες τις ηλικίες, με προθεσμία υποβολής έως την 31η Ιουλίου 2021. Ο διαγωνισμός είναι ανοικτός τόσο σε επαγγελματίες όσο και ερασιτέχνες φωτογράφους.