12)Hard Rock International: Εγκαινιάζει την περίοδο εορτασμών για τα 50 χρόνια από την ίδρυσή της ανακοινώνοντας τη συνεργασία της με τον Lionel Messi

Η Hard Rock International εγκαινιάζει το ξεκίνημα των εορτασμών της 50ης επετείου της, ανακοινώνοντας μία νέα συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης ποδοσφαιριστή Lionel Messi, ο οποίος θα αποτελέσει τον πρεσβευτή της Hard Rock International για τα επόμενα πέντε χρόνια και θα γίνει ο πρώτος αθλητής που συνεργάστηκε ποτέ με την εταιρία.

Η συνεργασία αυτή «επιστρέφει» την Hard Rock πίσω στις ρίζες της, καθώς τα παγκοσμίου πλέον φήμης μπλουζάκια της μάρκας δημιουργήθηκαν όταν το επονομαζόμενο ακόμη «London Cafe» έγινε ο χορηγός μίας τοπικής ομάδας ποδοσφαίρου στις αρχές της δεκαετίας του 1970.

Η Hard Rock λάνσαρε και μία καινούργια συλλογή προϊόντων, εμπνευσμένη από το νέο πρεσβευτή της. Εκτός από το ειδικά προσαρμοσμένο λογότυπο για την 50η επέτειο, τα ενδύματα της συλλογής φέρουν μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σύμβολα του θρυλικού παίκτη, όπως το λιοντάρι, τον αριθμό 10 και το δικό του, προσωπικό λογότυπο. H συλλογή διατίθεται σε όλα τα φυσικά καταστήματα αλλά και στο ηλεκτρονικό κατάστημα https://shop.hardrock.com/en-us/messi.