15)Σχέσεις από απόσταση: Υπέρ και Κατά

Tίνα Α.Μιχαηλίδου, Relationship Blogger – Συγγραφέας

Οι σχέσεις όπως γνωρίζουμε στη σημερινή εποχή είναι δύσκολες.

Πόσο μάλλον όταν είναι σχέση από απόσταση, γιατί θα πρέπει να αντέξεις για μεγάλες περιόδους να βρίσκεσαι μακριά από τον σύντροφό σου αλλά και να προσπαθήσεις να του έχεις εμπιστοσύνη.

Η σχέση από απόσταση, όπως και όλες οι σχέσεις άλλωστε, έχουν τα υπέρ και τα κατά τους και πρέπει να τα ζυγίζεις πριν πάρεις την μεγάλη απόφαση για να κάνεις ένα τέτοιο βήμα.

Πάρε χαρτί και μολύβι και ας ξεκινήσουμε να γράφουμε μαζί:

Υπέρ :

  • Είτε είναι στο εξωτερικό είτε στην Ελλάδα θα μπορείς να ξεκλέβεις λίγες μερούλες για να πηγαίνεις να τον βλέπεις, άρα είναι μια καλή ευκαιρία για ταξιδάκι.
  • Έχεις και εσύ και εκείνος την ελευθερία σας και φυσικά αυτό θέλει γερό στομάχι ώστε να δείτε τα όριά σας και αν αντέχετε ο ένας μακριά από τον άλλον.
  • Εδώ μπαίνει και η εμπιστοσύνη στα θετικά, αν υπάρχει!

Κατά :

  • Αν υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνης τότε η σχέση από απόσταση το μόνο που σου δημιουργεί είναι μια πολύ αγχωτική κατάσταση που σε επηρεάζει στην καθημερινότητά σου, με συχνούς τσακωμούς και εντάσεις.
  • Δεν υπάρχει διαθεσιμος χρόνος για να βρισκόσαστε με αποτέλεσμα να έρχεται η ρήξη με το πέρασμα του χρόνου. Επίσης υπάρχει το ενδεχόμενο της επιστροφής σε πρώην λόγω της απόστασης ή να βρεθεί ένας νέος έρωτας.
  • Το οικονομικό επίσης είναι ένα μεγάλο πρόβλημα λόγω των συχνών μετακινήσεων που χρειάζεται να κάνουν και οι δυο πλευρές.

Μην ξεχνάς πως είτε θελήσεις σχέση από απόσταση είτε όχι εσύ να χαμογελάς πάντα αληθινά, διότι το αξίζεις και γιατί σου πάει!!!