9)Υπό την Αιγίδα της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποιήθηκε το 21ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων

λεζάντα: Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης και η Κατερίνα Δάκου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Μύλοι Δάκου και Μέλος ΔΣ της ΗΛΙΟΣ.

Υπό την Αιγίδα της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ και άλλων φορέων πραγματοποιήθηκε το 21ο Συνέδριο Marketing και Πωλήσεων με θέμα: “Ποιες ενέργειες απαιτούνται στη μετά Covid εποχή για την ανάπτυξη της Βιομηχανίας του Εμπορίου και των Υπηρεσιών της χώρας μας”.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και απένειμε βραβεία στις διακριθείσες εταιρίες, μεταξύ των οποίων και Μέλη της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Στο πλαίσιο των Αιωνόβιων Brands Awards 2021 ο Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης βράβευσε την Αλευροβιομηχανία Μύλοι Δάκου για τα 146 χρόνια ιστορίας της, η οποία απέσπασε Diamond διάκριση. Επιπλέον, ο Υπουργός βράβευσε με Platinum βραβείο τις εταιρίες ΚΥΚΝΟΣ για τα 106 χρόνια ιστορικής πορείας της και την εταιρία ΑΤΤΙΚΗ-ΠΙΤΤΑΣ για τη συμπλήρωση 93 χρόνων ιστορίας. Ακόμα, βράβευσε και τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ με Gold βραβείο για τα 89 χρόνια παρουσίας της στον κλάδο.