4)Gadgetomania …in action

Αιχμαλώτισε τη δράση!

Σου αρέσουν τα θαλάσσια σπορ, η αναρρίχηση και γενικότερα η action πλευρά της ζωής; Τότε το gadget που δεν πρέπει να λείπει από τις αποσκευές σου είναι μια action camera. Mη χάνεις την ευκαιρία να απολαμβάνεις τις δικές σου περιπέτειες όχι μόνο ως πρωταγωνιστής αλλά και ως θεατής!

Ρίξτε μια ματιά…

Η Gopro Hero 9 Action Camera Black διαθέτει νέα μπροστινή οθόνη, αισθητήρα 23.6MP για 5K video και φωτογραφίες 20MP, πίσω οθόνη αφής με Touch Zoom, 30% περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και HyperSmooth 3.0 για σταθερές λήψεις!

Gopro Hero 9 Action Camera Black

Δείτε όλες τις action cameras εδώ.

WOW!

Η δυνατότητα HindSight σχεδιάστηκε για να μην χάνεις ποτέ ούτε μια στιγμή, αφού καταγράφει βίντεο 30 δευτερόλεπτα πριν πατήσεις το κουμπί εγγραφής!

 

 

 Η GoPro θέλει το αξεσουάρ της…

Το GoPro 3-Way τρίποδο Action Cameras είναι μία εξαιρετικά ευέλικτη βάση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρεις βασικούς τρόπους: ως λαβή κάμερας, βραχίονας επέκτασης ή τρίποδο. Το GoPro 3-Way σου δίνει τη δυνατότητα της παραμετροποίησης για να έχεις ένα ευρύ φάσμα χρήσεων, από τη σύλληψη POV πλάνων και selfie. Με τον αναδιπλούμενο βραχίονα συλλαμβάνεις selfie χωρίς να περιλαμβάνονται στο πλάνο στοιχεία που δε θέλεις. Η λαβή μπορεί να αποσπαστεί από τον βραχίονα και να χρησιμοποιηθεί ως λαβή κάμερας. Η κατασκευή αυτή είναι αδιάβροχη για να μπορείς να το χρησιμοποιείς μέσα και έξω από το νερό.

GoPro 3-Way Τρίποδο Action Cameras

Δείτε όλα τα αξεσουάρ action cams εδώ.