4)Γιαούρτι χωρίς… λακτόζη από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ

Η γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ, ακολουθώντας πιστά τις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και ανάγκες των καταναλωτών, επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της, λανσάροντας το νέο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 2% χωρίς λακτόζη, από 100% ελληνικό φρέσκο γάλα.

Το νέο γιαούρτι ΔΩΔΩΝΗ Στραγγιστό 2% χωρίς λακτόζη διατηρεί τη χαρακτηριστική υφή και γεύση του αγαπημένου στραγγιστού ΔΩΔΩΝΗ, χαρίζοντας όλα τα θρεπτικά οφέλη του γιαουρτιού, χωρίς την προσθήκη της λακτόζης.

Ο κ. Μιχάλης Παναγιωτάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΩΔΩΝΗ δήλωσε μεταξύ άλλων: “Με οδηγό την καινοτομία και την άριστη ποιότητα που χαρακτηρίζει για πάνω από μισό αιώνα τα γαλακτοκομικά προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, αναγνωρίσαμε την τάση που κυριαρχεί για κατανάλωση προϊόντων χωρίς λακτόζη και λανσάραμε το νέο ΔΩΔΩΝΗ χωρίς λακτόζη στραγγιστό γιαούρτι. Στόχος μας συνεχίζει να αποτελεί το να προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για διαφορετικές περιστάσεις, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας, ενώ παραμένουμε προσηλωμένοι στην δημιουργία νέων προϊόντων, με διαρκή στόχο την αναβάθμιση τόσο της διατροφής και όσο και της ποιότητας ζωής των καταναλωτών μας”.