6)H ΔΕΛΤΑ έλαβε την Πιστοποίηση CRI Pass και 2 βραβεία Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας

λεζάντα:

Από αριστερά: Τα στελέχη της ΔΕΛΤΑ Δήμητρα Καλπακτσή (Group Brand Manager Milk Drinks & Life) και Αλεξάνδρα Βασιλακοπούλου (Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας) κατά την παραλαβή των βραβείων Responsible Business 2021.

 

Η ΔΕΛΤΑ πιστοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης με το CRI Pass Certified, που αποδεικνύει τη δέσμευσή της στη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την εναρμόνισή της με τα κριτήρια ESG και τα διεθνή Standards, καθώς και τη Νομοθεσία για τη δημοσιοποίηση μη χρηματοοικονομικών δεδομένων.  Είναι η πρώτη εταιρία γαλακτοκομικών προϊόντων που λαμβάνει αυτή την πιστοποίηση.

Επιπλέον, βραβεύτηκε με 2 βραβεία στα Responsible Business Awards 2021: το Gold βραβείο στην κατηγορία «μηδενική πείνα» για το πρόγραμμα “ΔΕΛΤΑ & Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και το Silver βραβείο για το έργο «KAN’TO ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ».

Η Αλεξάνδρα Βασιλακοπούλου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της ΔΕΛΤΑ, δήλωσε: «Η εταιρία μας υλοποιεί επί σειρά ετών ένα ευρύ πρόγραμμα Eταιρικής Yπευθυνότητας και δημοσιεύει Eκθέσεις κατά το πρότυπο GRI από το 2016. Κατά τη φετινή δύσκολη για την κοινωνία χρονιά, που η Εταιρική Υπευθυνότητααναδείχθηκε πιο σημαντική από ποτέ, η ΔΕΛΤΑ ανταποκρίνεται στη δέσμευσή της να παρέχει στα παιδιά και τους νέους ένα καλύτερο και βιώσιμο αύριο».