14)Μους σοκολάτας με αβοκάντο χωρίς ζάχαρη

Αριστέα Δαβράδου
Εναλλακτική Ζαχαροπλάστης
Υλικά
1 μπανάνα
1 ώριμο αβοκάντο
2 κ.σούπας φυτικό γιαούρτι ( κατά προτίμηση από γάλα αμυγδάλου)
2 κ.σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη
2κ.σούπας σιρόπι Αγαύης
Ξύσμα από μισό πορτοκάλι
✓Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μέχρι να γίνουν ένα ομοιογενές μείγμα.
✓μοιράζουμε σε ποτήρια της αρεσκείας μας και παγώνουμε τη μους για τουλάχιστον μία ώρα.
Tips: στο σερβίρισμα του γλυκού μπορείτε να προσθέσετε στη βάση του ποτηριού τριμμένο μπισκότο ολικής άλεσης ή σοκολατένιο βρώμης και μετά να προσθέσετε τη μους!
Το γλυκάκι σας είναι να έτοιμο!