5) Create your dream team!

Για να παίξεις σε laptop, το ξέρεις καλά… πρέπει να το ’χει! Επίσης με ένα καλό laptop συνδυάζεις εργασία και… χαρά άνετα!

Asus X515JA-BR642T Laptop τροφοδοτείται από τον επεξεργαστή Intel Core i3 με διακριτά γραφικά Intel UHD Graphics και 256 GB αποθήκευσης θα απολαμβάνεις κορυφαίες ταχύτητες απόκρισης και προσπέλασης δεδομένων.

HP 255 G8 Laptop είναι ένας οικονομικός φορητός υπολογιστής με οθόνη 15,6 ιντσών, επεξεργαστή AMD και βασικά εργαλεία συνεργασίας.

 

Περιφερειακός αλλά βασικός… 

Ο εκτυπωτής παίζει βασικός κι όταν λείπει σου στοιχίζει… Γι’ αυτό δες κι αυτά!

Canon PIXMA TS305 προσιτός, μικρός εκτυπωτής Wi-Fi για εύκολη, ασύρματη εκτύπωση εγγράφων και φωτογραφιών 10x15cm χωρίς περιθώρια από έξυπνες συσκευές και υπηρεσίες cloud.

Εκτυπωτής πολυμηχάνημα HP DeskJet 4120e AiO και εκτυπώστε, σαρώστε και αντιγράψτε έγγραφα με έναν αυτόματο τροφοδότη 35 σελίδων και ασύρματα.

 

Did you know?

Το 1964 ο Douglas Engelbart επινόησε το πρώτο ποντίκι στον κόσμο. Η βασική ιδέα για το ποντίκι προέκυψε το 1961, κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου θέμα του οποίου ήταν τα γραφικά υπολογιστών. Τότε ο Douglas Engelbart αποφάσισε να κατασκευάσει μια συσκευή για να γίνει πιο διαδραστική η χρήση του υπολογιστή.

Το πρώτο mouse ήταν ξύλινο και στο κάτω μέρος του είχε δύο μεταλλικούς τροχούς. Το 1971 απονεμήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη συγκεκριμένη πατέντα. Την κατασκευή του mouse ανέλαβε ο William English, που υπήρξε συνεργάτης του Engelbart.

Γιατί ονομάστηκε mouse

To καλώδιο που βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής παραπέμπει σε ουρά κι έτσι προέκυψε το όνομα mouse που στη συνέχεια καθιερώθηκε!