8)HUAWEI MatePad 11: το πρώτο με refresh rate 120 Hz για εκπληκτικά γραφικά και χειρόγραφες σημειώσεις

Το νέο HUAWEI MatePad 11 είναι το πρώτο tablet της Huawei που υποστηρίζει refresh rate 120 Hz. Λειτουργώντας με υψηλότερο refresh rate από πολλά tablet στην αγορά, το νεότερο HUAWEI MatePad παραδίδει απίστευτα ρευστά γραφικά όταν προβάλλει ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου.

Για βίντεο και παιχνίδια με υψηλό frame rate, οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν καλύτερη εικόνα με περισσότερες λεπτομέρειες. Η τεχνολογία προσαρμογής του frame rate βοηθά στην εξοικονόμηση ενέργειας της μπαταρίας.

Με το νέο HUAWEI MatePad 11 που υποστηρίζει χρωματική παλέτα DCI-P3, οι εικόνες και τα βίντεο μοιάζουν εξαιρετικά ζωντανά στην οθόνη. Εκτός από την ικανότητα απόδοσης απίστευτων χρωμάτων, το HUAWEI MatePad 11 έχει σχεδιαστεί για να ελαχιστοποιεί την έκθεση των χρηστών στο μπλε φως και τις αναλαμπές, δύο από τους κύριους παράγοντες που προκαλούν κόπωση στα μάτια. Το tablet έχει κερδίσει τις πιστοποιήσεις TÜV Rheinland Low Blue Light (Hardware Solution) και TÜV Rheinland Flicker Free, εγγύηση πως η όραση προστατεύεται, ακόμη και μετά από ώρες εργασίας στο tablet.