10)H Nespresso παρουσιάζει τη Vertuo Carafe για καφέ με την παρέα με μία μόνο κάψουλα!

 

To σύστημα Vertuo προσφέρει 34 χαρμάνια για διαφορετικά μεγέθη κούπας με πλούσια γεύση και άρωμα.

Carafe Pour-Over Style Intense 535 ml
Από τους καφέδες όπου ένα φλιτζάνι ποτέ δεν είναι αρκετό. Η μέθοδος pour-over ενέπνευσε αυτό το απολαυστικό χαρμάνι με τις καβουρδισμένες και καπνιστές νότες του, που κρύβονται
κάτω από μια λεπτή στρώση κρέμας.

Vertuo  – Ευελιξία σε άλλο επίπεδο
Οι Vertuo  είναι οι πλέον εργονομικές μηχανές της Nespresso, σχεδιασμένες για την παρασκευή όλων των ειδών του καφέ με το πάτημα ενός κουμπιού: από καφέδες για μικρά και μεγάλα φλιτζάνια μέχρι espresso 40 ml και Pour-Over Style σε δοχείο Carafe 535 ml.

Tο ετήσιο συνέδριο του Δικτύου Major Cities of Europe φιλοξενεί ο Δήμος Λαρισαίων

Με τίτλο “From here to where? Succeed in the post Covid transformation” Ο Δήμος Λαρισαίων και το Δίκτυο Major Cities of Europe, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη διοργάνωση του διεθνούς διαδικτυακού συνεδρίου του Δικτύου Major Cities of Europe, που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα στις 13-15 Οκτωβρίου 2021, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΚΕΔΕ και του e-Trikala. Aποτελεί προπομπό του μεγάλου δια ζώσης συνεδρίου που θα διεξαχθεί τον Μάιο του 2022 στη Λάρισα. Το Δίκτυο Major Cities of Europe είναι μια ένωση ευρωπαϊκών – και όχι μόνο – πόλεων και περιφερειών που δεσμεύονται στην καινοτομία των υπηρεσιών των πολιτών, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες πληροφοριών και επικοινωνιών. 

 

Άνοιξε τις πόρτες του το ανακαινισμένο κατάστημα
της Parabita 
στην οδό Ερμού
Στον πιο εμπορικό δρόμο της Αθήνας, την οδό Ερμού στον αριθμό #45 βρίσκεται το ανακαινισμένο κατάστημα Parabita το οποίο άνοιξε και πάλι τις πόρτες του την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, μετά από μια ριζική ανακατασκευή που πραγματοποιήθηκε με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.
Το νέο ανακαινισμένο κατάστημα είναι μοντέρνο και ταυτόχρονα μινιμαλιστικό με σύγχρονο σχεδιασμό & design.