10) Οικιακή ψυχαγωγία από την LG με σεβασμό προς το περιβάλλον

H LG Electronics (LG) είναι εδώ και καιρό υπέρμαχος της βιωσιμότητας και της προστασίας του πλανήτη, μια προσέγγιση που
φαίνεται ξεκάθαρα στα προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας που δημιουργεί,
συμπεριλαμβανομένων των τηλεοράσεων OLED. Η βιωσιμότητα λαμβάνεται υπόψη σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής της LG OLED TV, από την ανάπτυξη προϊόντων έως την κατασκευή και τη χρήση, ακόμη και τη διάθεση.
Συγκεκριμένα, οι τηλεοράσεις επόμενης γενιάς της εταιρίας χρησιμοποιούν πάνελ που έχουν λάβει αναγνώριση Eco-Product από την ελβετική SGS Société Générale de Surveillance SA, έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών δοκιμών, επιθεώρησης και πιστοποίησης με έδρα τη Γενεύη. Η SGS πιστοποίησε ότι τα πάνελ
OLED της LG είναι εξαιρετικά αποδοτικά σε βασικές κατηγορίες αξιολόγησης που καλύπτουν τη μείωση των ρύπων του αέρα στους εσωτερικούς χώρους, τη μείωση της χρήσης επικίνδυνων ουσιών και την ανακυκλωσιμότητα.

Catrice Cosmetics: H προσιτή βιωσιμότητα
Με τα νέα προϊόντα της CATRICE για τη σεζόν
Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 η εταιρία επιθυμεί για όλους μια πιο συνειδητή προσέγγιση για το πώς αντιμετωπίζουμε τον πλανήτη μας. Η CATRICE πιστεύει ότι όλοι οι λάτρεις της ομορφιάς πρέπει να έχουν πρόσβαση σε πιο βιώσιμα καλλυντικά προϊόντα, τα οποία να
είναι προσιτά για όλους. Έτσι, η ανάπτυξη των προϊόντων μας βασίζεται πλέον στην ιδέα της «Προσιτής Βιωσιμότητας».

Ο Δήμος Κηφισιάς πρωτοπόρος στην προσπάθεια για αειφόρο ανάπτυξη

Εναλλακτικούς τρόπους μεταφοράς παρουσίασε ο Δήμος Κηφισιάς στο περίπτερο του στο κέντρο της πόλης (Λεβίδου &Κολοκοτρώνη) από έως τη Δευτέρα 20/9 στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας και του ευρωπαϊκού προγράμματος SPARCs.

Στο περίπτερο του Δήμου οι πολίτες ενημερώθηκαν για τη βιώσιμη κινητικότητα, την έξυπνη πόλη, την πράσινη ενέργεια και την αειφόρο ανάπτυξη.