6) Η Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών αφορμή για όμορφες δράσεις από τη Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ

Η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ γιορτάζει με ευφάνταστους τρόπους την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών που έχει καθιερωθεί τις τελευταίες δεκαετίες την 25η Οκτωβρίου.
Στο πλαίσιο των συνεργασιών της, γνωρίζει σε όλο και περισσότερα παιδιά τα Ζυμαρικά «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΙ 12 ΆΘΛΟΙ», που
μέσα από το οικογενειακό γεύμα «αφηγούνται» τη ζωή και τους άθλους του πρώτου υπερήρωα. Παράλληλα, πραγματοποιεί δειγματοδιανομές των προϊόντων της «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΙ 12 ΆΘΛΟΙ» και Ζωάκια ολικής, σε ηλεκτρονικά καταστήματα με τα οποία συνεργάζεται, ώστε να μεταδώσει στα παιδιά μέσα από τις μοναδικές παιδικές σειρές ζυμαρικών της, ότι κάθε γεύμα μπορεί να μετατραπεί σε παιχνίδι και διασκέδαση με τα αγαπημένα Ζωάκια ολικής, τα Ζυμαρικά «ΗΡΑΚΛΗΣ – ΟΙ 12 ΆΘΛΟΙ» και όλα τα εκλεκτά προϊόντα της.
Επιπλέον, η Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ θα γιορτάσει την παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών και με μοναδικές προσφορές σε συνεργαζόμενα καταστήματα, αλλά και με 5 πλούσιους
διαγωνισμούς στα social media και σε τηλεοπτικά κανάλια. Συγκεκριμένα, στις σελίδες της executive chef Ντίνας Νικολάου, του Κids Cooking Club, της 1ης Επίσημης Σχολής Μαγειρικής για παιδιά στην Ευρώπη, του executive chef Κυριάκου Μελά, αλλά και εξειδικευμένων μέσων που εστιάζουν σε θέματα διατροφής, η ΗΛΙΟΣ θα προσφέρει τα μοναδικά, γευστικά ζυμαρικά της. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ΗΛΙΟΣ στις 24 και στις 25 Οκτωβρίου θα έχει παρουσία σε τηλεοπτικές εκπομπές μαγειρικής προσφέροντας τα νόστιμα ζυμαρικά της στο κοινό μέσα από την εκπομπή της executive chef Ντίνας Νικολάου και του executive chef Κυριάκου Μελά. Παράλληλα, τα ζυμαρικά ΗΛΙΟΣ θα πρωταγωνιστήσουν στις συνταγές του chef Βαλάντη Γαβράνη και της chef Αργυρώς Μπαρμπαρίγου στις 24 και 25 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Τα ζυμαρικά σύμμαχος για την καλή μας υγεία!

Σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό BMJ Nutrition, Prevention and Health και συμμετείχαν 84.555 γυναίκες που βρίσκονταν σε μετεμμηνοπαυσιακή φάση διαπιστώθηκε ότι εκείνες που έτρωγαν περισσότερα ζυμαρικά σε εβδομαδιαία βάση είχαν μειωμένο κίνδυνο για ASCVD, διαβήτη και εγκεφαλικό επεισόδιο σε σύγκριση με τις γυναίκες που κατανάλωναν λιγότερα.

Όταν οι συμμετέχουσες αντικατέστησαν τις τηγανητές πατάτες με ένα γεύμα ζυμαρικών, διαπιστώθηκε πως μείωσαν τον κίνδυνο εγκεφαλικού επεισοδίου, ASCVD και διαβήτη. Όταν αντικατέστησαν το άσπρο ψωμί με ένα γεύμα ζυμαρικών, μείωσαν τον κίνδυνο εμφάνισης ASCVD και εγκεφαλικού επεισοδίου!