6) MaxSport: Η κορυφαία εταιρία υγιεινών σνακ

H MaxSport εξειδικεύεται στην ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση ποιοτικών συμπληρωμάτων διατροφής για το ευρύ αθλητικό κοινό. Σε συνεργασία με τεχνολόγους, εμπειρογνώμονες στον τομέα της φυσιολογίας, αθλητές και ειδικούς διατροφής αναπτύσσει και προσφέρει προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές.
Ιδρύθηκε το 2005, εδρεύει στη Σλοβακία και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες. Στη χώρα μας δραστηριοποιείται δυναμικά από το 2017.
Οι μπάρες Max Sport GF Protein Bar χωρίς γλουτένη, πλούσιες σε πρωτεΐνη και φυτικές ίνες προσφέρουν καλή παροχή ενέργειας στον οργανισμό, ενώ οι Collagen+ Protein Bars με βιοδραστικό κολλαγόνο ωφελούν παράλληλα και τους τένοντες, τα νύχια, τα µαλλιά, το δέρµα και τις αρθρώσεις.
Οι Raw Paleo, 100% φυσικές μπάρες, με φρούτα, ξηρούς καρπούς και μηδέν ζάχαρη καλύπτουν τις διατροφικές απαιτήσεις και των vegetarian. Οι γκοφρέτες Protein Kex διαθέτουν χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, δεν περιέχουν γλουτένη και είναι εμπλουτισμένες με μέταλλα.
Τα προϊόντα της MaxSport μπορείτε να τα βρείτε στα super market Κρητικός και Μarket In, καθώς και σε επιλεγμένα σημεία μικρής λιανικής, όπως περίπτερα και mini markets.

 

2 deltio

Νέα πίτσα 6 κομματιών από τη l’artigiano!

Η l’artigiano εκπλήσσει ευχάριστα τους φίλους του brand λανσάροντας νέα πίτσα έξι κομματιών, που αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα απολαυστικό και χορταστικό single meal!
Το νέο μέγεθος πίτσας από τη l’artigiano ήρθε για να καλύψει τις ανάγκες όλων των καταναλωτών, αφού είναι η καταλληλότερη επιλογή για λαχταριστά γεύματα στο σπίτι ή στο γραφείο. Όλες οι αγαπημένες γεύσεις πίτσας που η l’artigiano ετοιμάζει καθημερινά με άριστες πρώτες ύλες, φρέσκα λαχανικά και premium αλλαντικά & τυριά, είναι διαθέσιμες στο μέγεθος των έξι κομματιών για να τις απολαύσουν όλοι! Η νέα πίτσα έξι κομματιών, έρχεται να εμπλουτίσει την ήδη μεγάλη ποικιλία της l’artigiano, καλύπτοντας ιδανικά κάθε ξεχωριστή προτίμηση και περίσταση.

3 deltio

«Τέλεια από τη φύση της»: Η Chiquita λανσάρει νέα outofhome καμπάνια

Η Chiquita ανακοινώνει το λανσάρισμα της νέας της καμπάνιας, για την προώθηση του μηνύματος της χαράς και του υγιεινού τρόπου ζωής, στους δρόμους της Ελλάδας. Η καμπάνια «Τέλεια από τη φύση της» έχει ως στόχο να αναδείξει τις νόστιμες μπανάνες Chiquita και να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να είναι υπερήφανοι για τον εαυτό τους. Η χαρούμενη και δυναμική καμπάνια θα φιλοξενηθεί σε λεωφορεία, billboards και στάσεις Μέσων Μαζικής Μεταφοράς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.