14) 4ο Παιδικό & Εφηβικό Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας

Από τις 13 έως τις 21 Νοεμβρίου, το Παιδικό και Εφηβικό
Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας (Athens International Children’s Film Festival-ATHICFF) παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα προβολών για παιδιά, εφήβους και γονείς, γιατί οι παιδικές ταινίες, πέρα από κινούμενα σχέδια, χαριτωμένα ζωάκια και
υπερήρωες, είναι και ταινίες γεμάτες ενέργεια, δημιουργικότητα, χιούμορ και φαντασία. Η φετινή διοργάνωση αποτελεί συμπαραγωγή του ATHICFF και του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Μέσα από 125 μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες, animation και live action, με υπότιτλους και μεταγλωττισμένες, οι θεατές ανακαλύπτουν ταινίες που μιλούν τη γλώσσα των παιδιών, αγγίζουν θέματα της ηλικίας τους και τα ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο. Μέρος του φετινού
προγράμματος είναι προσβάσιμο σε άτομα στο φάσμα αυτισμού, με νοητική στέρηση ή προβλήματα ακοής σε συνεργασία με τους TheHappyAct και Hands Up.
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο κινηματογράφος Δαναός παραμένουν σταθεροί φίλοι του Φεστιβάλ, ενώ προστίθενται ακόμη το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και ο κινηματογράφος Cinemax Κηφισιά 1 & 2, με στόχο να γίνει ευκολότερη η πρόσβαση για παιδιά και γονείς σε
όλη την Αττική. Η προπώληση αρχίζει τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου.

 

2 8ema

«Τι είναι αυτό που μας ενώνει» Tour 2021 – Nέα ημερομηνία

Μια δεύτερη μέρα μουσικής γιορτής από τους Πυξ Λαξ στους χιλιάδες πιστούς φίλους τους. Μια ακόμη ευκαιρία για μια ζωντανή συνάντηση με το πολυαγαπημένο συγκρότημα, με τη μουσική.

Η περιοδεία των Πυξ Λαξ «Τι είναι αυτό που μας ενώνει» ολοκληρώνεται στις 27 και 28 Δεκεμβρίου 2021 με δυο μοναδικές συναυλίες στο Christmas Theater.

Με όχημά τους την ξεχωριστή μουσική τους, οι Πυξ Λαξ βρέθηκαν φέτος σε πάνω από 20 πόλεις δίνοντας συνολικά 25 συναυλίες σε κατάμεστους χώρους καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιοδείας τους.

Ενδυναμώνοντας αυτή τη διαχρονική σχέση αγάπης που έχουν χτίσει με το κοινό τους, οι Πυξ Λαξ κλείνουν με τον πιο εμφατικό τρόπο τον κύκλο των φετινών τους εμφανίσεων, με δύο ξεχωριστές συναυλίες στον ανακαινισμένο χώρο του Christmas Theater.