9) «Γευστικό brunch χωρίς γλουτένη» με τον Executive Chef Κυριάκο Μελά στο Café Θανόπουλος

Μια απολαυστική γαστρονομική εκδήλωση, το «Γευστικό Brunch χωρίς γλουτένη», πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του Café του super market Θανόπουλος το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, με δημιουργίες αποκλειστικά χωρίς γλουτένη που έφεραν την υπογραφή του Executive chef Κυριάκου Μελά.
Ειδικότερα, οι εταιρίες ΗΛΙΟΣ, Gea bakery, ΝΗΣΟΣ, ΚYKNOS, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, Υφαντής και Χρυσά Αυγά προσέφεραν τα εκλεκτά προϊόντα τους, τα οποία μέσα από τις ευφάνταστες προτάσεις του Executive Chef Κυριάκου Μελά, έγιναν νόστιμες συνταγές για
brunch χωρίς γλουτένη. Η εκδήλωση χάρισε στους συμμετέχοντες μια μοναδική γευστική εμπειρία αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν αμέτρητες συνταγές για όσους επιλέγουν προϊόντα ελευθέρα γλουτένης για όλες τις ώρες της ημέρας. Αλμυρές και γλυκές συνταγές χωρίς γλουτένη για το καθημερινό τραπέζι, απολαυστική μπίρα χωρίς γλουτένη, μυστικά για
υγιεινό και συνάμα νόστιμο μαγείρεμα, ένα brunch γεμάτο γεύσεις και αρώματα ήταν κάποια από τα χαρακτηριστικά αυτό το όμορφο Σαββατιάτικο μεσημέρι.

 

2 deltio

Αγαπημένοι καλλιτέχνες γεμίζουν μουσική το Instagram παρέα με το Τσίπουρο Δεκαράκι

Μετά την επιτυχία που γνώρισε ο μουσικός διαγωνισμός «Μουσικά Αποστάγματα» της πρώτης οικογένειας Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι, συνεχίζονται οι μουσικοί διαγωνισμοί μέσα από το Instagram. Αυτή τη φορά ο μοναδικός χαρακτήρας του κάθε αποστάγματος της οικογένειας Δεκαράκι συνδυάζεται με τον μοναδικό χαρακτήρα του αγαπημένου σου καλλιτέχνη.

Η πρώτη οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων με τη βοήθεια και τις ψήφους σας, δημιούργησε τις πρώτες Μουσικές Λίστες οι οποίες αγαπήθηκαν και βρίσκονται ήδη στο Spotify. Φέτος το Φθινόπωρο, αγαπημένοι καλλιτέχνες συνδυάζουν το τραγουδιστικό ύφος τους με την αντίστοιχη μουσική λίστα από το Δεκαράκι Μοσχάτο, το Δεκαράκι Μαλαγουζιά και το Δεκαράκι Ροδίτη.

Μέσα από τον λογαριασμό του Δεκαράκι στο Instagram μπορείς να ψηφίσεις το τραγούδι που προτιμάς από τον αγαπημένο σου καλλιτέχνη και να διαμορφώσεις τις απόλυτες Μουσικές Λίστες που θα συνοδεύουν τα αγαπημένα αποστάγματα και το Φθινόπωρο! Μέσα από τη ψήφο σου μπαίνεις απευθείας στην κλήρωση για να κερδίσεις το απόλυτο μουσικό δώρο…. ένα πικ-απ όπου μπορείς να ακούς τους αγαπημένους σου δίσκους, με τον πιο κλασικό τρόπο.