8) Η Beverage World μας ταξιδεύει σε ξεχωριστούς γευστικούς προορισμούς στο Athens Bar Show 2021

Η Beverage World για μία ακόμα χρονιά συμμετέχει στη
μεγάλη διοργάνωση του Athens Bar Show 2021 και φέτος οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν “Around the Beverage World”. Ξεκινώντας από τη Ρωσία με τη super premium βότκα Beluga, θα προχωρήσουν στη Μεσόγειο με το αρωματικό Gin Mare, θα κάνουν μία στάση στην Ιταλία για το εμβληματικό aperitivo χωρίς αλκοόλ Crodino, ενώ για τελευταίο ευρωπαϊκό προορισμό, θα βρεθούν στο Λονδίνο με το απόλυτο  Broker’s London Dry Gin. Στη συνέχεια θα φτάσουν στην Καραϊβική, όπου το τροπικό House of Angostura και το Appleton Estate θα τους προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία πολυτέλειας. Τελικός προορισμός η Χίος με το AXIA, το πρώτο έξτρα ξηρό απόσταγμα μαστίχας. Οι προσκεκλημένοι της Beverage World, θα είναι ο Leonardo Pinto, που έχει χαρακτηριστεί ως εξερευνητής του ρουμιού και ο Daniyel Jones, ο Global Brand Ambassador της House of Angostura. Τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου η Beverage World ετοιμάζει πάρτι έκπληξη στο Λοκάλι, παρουσιάζοντας μοναδικά Angostura cocktails με την υπογραφή του Daniyel Jones και την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου ξεχωριστές προτάσεις ποτών με το AXIA.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Τα corn flakes δημιουργήθηκαν… κατά λάθος!

Το 1898 o W.K. Kellogg και ο αδερφός του, που ήταν γιατρός, John Harvey Kellogg εργάζονταν σε ένα σανατόριο στο Μίσιγκαν. Εκεί, προσπαθούσαν να βρουν υγιεινές τροφές για τους ασθενείς.

Μία μέρα άφησαν κατά λάθος βρασμένο στάρι το οποίο μπαγιάτεψε, αλλά εκείνοι σκέφτηκαν πως θα μπορούσαν να το χρησιμοποιήσουν.

Όταν λοιπόν προσπάθησαν να ανοίξουν τη σκληρή ζύμη που είχε δημιουργηθεί, έσπασε σε μικρά κομμάτια.

Τότε, αποφάσισαν να τα βάλουν στον φούρνο για να δουν τι θα προκύψει…

Το αποτέλεσμα ήταν τα γνωστά σε όλους μας corn flakes. Στη συνέχεια πέρασαν και σε άλλα δημητριακά όπως το καλαμπόκι και καθιερώθηκαν ως μέρος ενός υγιεινού πρωινού.