10) Η Domes Resorts ξεκινά τη διεθνή επέκτασή της σε συνεργασία με την HIP

Η Domes Resorts συνεχίζει δυναμικά τις επεκτατικές της δραστηριότητες μπαίνοντας στο χώρο της διεθνούς διαχείρισης ξενοδοχείων μέσα από συνεργασία με την Hotel Investment Partners (HIP) για τη διαχείριση του εμβληματικού The Lake Spa Resort στην Πορτογαλία. Το πεντάστερο ξενοδοχείο 192 δωματίων, που διαθέτει προνομιούχα θέση με άμεση πρόσβαση στην παραλία, στον κόλπο της Vilamoura, πρόκειται να μετατραπεί πλήρως σε ένα Domes Resort, φέροντας τη διεθνώς αναγνωρίσιμη επωνυμία.
H Domes Resorts ανακοινώνει άλλη μια συνεργασία με την HIP, μέσα από την οποία θα ενισχύσει την παρουσία της στο τουριστικό γίγνεσθαι της Ευρώπης με το πολυαναμενόμενο άνοιγμα της ξενοδοχειακής μονάδας The Lake Spa στο Αλγκάρβε, στις αρχές
του 2022.
Το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ θα επενδυθεί για την αναβάθμιση, τη μετατροπή και την επανατοποθέτηση του ξενοδοχείου στην αγορά μέσω πλήρους ανακαίνισης όλων των δωματίων και των κοινόχρηστων χώρων, καθώς και rebranding όλων των εστιατορίων και μπαρ.
Παράλληλα, θα κατασκευαστεί νέα πισίνα adults-only που θα διαθέτει και
νέο pool bar. Τέλος, προγραμματίζεται συνολική ανανέωση του γαστρονομικού τοπίου και επιλογών του ξενοδοχείου με την υπογραφή του Domes dining concept. Το The Lake Spa Resort έχει βραβευτεί ως το κορυφαίο Luxury Lifestyle Resort της Ευρώπης το
2021 στα World Travel Awards.

 

Say Yes …and Get Impressed!

Η λίμνη-καρδιά στο Μέτσοβο!

Ένας πολύ ρομαντικός προορισμός είναι η λίμνη σε σχήμα καρδιάς που βρίσκεται στο Χιονοδρομικό του Ανηλίου Μετσόβου.

Τον χειμώνα με τα χιόνια η εικόνα της λίμνης είναι παραμυθένια. Στο ολόλευκο τοπίο πρωταγωνιστεί η λίμνη που συμβολίζει την αγάπη με τα κρυστάλλινα νερά της να αντικατοπτρίζουν την ομορφιά του τοπίου.

Μια βόλτα στο χιονοδρομικό κέντρο της περιοχής θα οδηγήσει τα βήματά σας και στην πανέμορφη λίμνη που θα σας χαρίσει ξεχωριστές στιγμές και… υπέροχες φωτογραφίες!