Ο Όμιλος Vivartia υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας

λεζάντα:

Σταύρος Μηλιώνης, Πρόεδρος ΚΕΑΝ & Ιδρυτής της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις, Παναγιώτα Τσιφουρντάρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου Vivartia, Κατερίνα Ψύχα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας Χάρτα Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις-ΚΕΑΝ

Ο Όμιλος Vivartia υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας», επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στη θεμελίωση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος για τον Όμιλο και όλες τις θυγατρικές του
εταιρίες σύμφωνα με τις αρχές της ισότητας και των ίσων ευκαιριών, καθώς και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα.
Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου Vivartia για μία υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία, η υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας» επιβεβαιώνει την ισχυρή και σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση του και αποτελεί ένα βήμα παραπέρα στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση πολιτικών για την προάσπιση των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων και την ανάπτυξη μίας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας.
Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Vivartia συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους της αγοράς, λαμβάνοντας εδώ και χρόνια σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.
Η κ. Παναγιώτα Τσιφουρντάρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Vivartia, δήλωσε μεταξύ άλλων: “Κάθε μέρα «αγγίζουμε» χιλιάδες ανθρώπους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αλλά και τη συνολική δραστηριοποίησή μας στην ελληνική αγορά. Γι’ αυτό και αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να σταθούμε με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους μας, που βρίσκονται από τη γραμμή παραγωγής και την αγορά έως το γραφείο, τους χιλιάδες πελάτες και συνεργάτες μας, αλλά και τα εκατομμύρια των καταναλωτών μας”.

 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΕΔΩ ΣΑΝ ΕDUCATIONAL dhladh bale απλως τον παρακατω τιτλο

National Vanilla Cupcake Day

Με αφορμή την ημέρα φτιάξτε cupcake βανίλιας, ακολουθώντας την απλή συνταγή που σας προτείνουμε!

Για 20 cupcakes θα χρειαστείτε:

2 φλιτζάνια αλεύρι
1⁄2 κ.γ. αλάτι

νιφάδες βανίλιας
2 κ.γ. baking powder
1⁄2 φλιτζάνι βούτυρο
3⁄4 φλιτζανιού ζάχαρη
2 αβγά

Πώς γίνεται:

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 180 βαθμούς και απλώνετε τα χαρτάκια για τα cupcakes σε ένα ταψί.

Χτυπάτε το βούτυρο με τη ζάχαρη μέχρι να δημιουργηθεί αφράτο μίγμα. Συνεχίζετε να χτυπάτε ρίχνοντας τα αβγά. Προσθέτετε το αλεύρι,το baking powder και το αλάτι.

Χωρίζετε το μίγμα στα χαρτάκια και ψήνετε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς.

Διακοσμήστε τα cupcakes με νιφάδες βανίλιας όσο είναι ζεστά και καλή σας απόλαυση!

Tip

Μπορείτε να φτιάξετε σαντιγί ή κρέμα ζαχαροπλαστικής για να διακοσμήσετε τα cupcakes και να εμπλουτίσετε τη γεύση τους!