14) Στις 25/11 στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς τα παιδιά στέλνουν μηνύματα κατά της βίας των γυναικών

dav

Τα παιδιά των δημοτικών παιδικών σταθμών με την καθοδήγηση των δασκάλων τους συμμετέχουν με έργα – δημιουργίες τους στη διακόσμηση του περιπτέρου του Κέντρου Κοινότητας στην εκδήλωση για την Ημέρα κατά της βίας των γυναικών. Μπορείτε κι εσείς να γράψετε το δικό σας μήνυμα για την Ημέρα κατά της βίας των γυναικών, την Πέμπτη 25/11 στο Εμπορικό Κέντρο της Κηφισιάς (οδός Κολοκοτρώνη) 10πμ-2μμ.

Στο ενημερωτικό περίπτερο, εξειδικευμένο προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας θα διανέμει έντυπο υλικό της δομής, της ΔΕΠΙΣ και της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, θα συνομιλεί με τους πολίτες πληροφορώντας τους για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου καθώς και για θέματα έμφυλης βίας.

Μαζί με το έντυπο υλικό θα δίνεται το πορτοκαλί κορδελάκι της εκστρατείας και ένα λουλούδι με μήνυμα κατά της Βίας σε κάθε γυναίκα και θα παρουσιαστεί ένα δρώμενο από δάσκαλο πολεμικών τεχνών και εθελόντριας.

Επίσης, θα γίνει η φωταγώγηση του Δημαρχείου στο πορτοκαλί χρώμα που αποτελεί το σύμβολο στον αγώνα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών παρουσία μελών της ΔΕΠΙΣ Κηφισιάς και γυναικείων οργανώσεων.

 

2 θεμα

Παρουσίαση του βιβλίου Aφαίας και Τελαμώνος στο IANOS Café

Την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021, στις 7:30 το βράδυ, στο IANOS Café (Σταδίου 24, Αθήνα) οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας και Γωγώ Μπρέμπου θα διαβάσουν διηγήματα από το βιβλίο Aφαίας και Τελαμώνος του Κώστα Κατσουλάρη.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τον Γιάννη Στάμο, υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, και στη συνέχεια θα απαντήσει σε ερωτήσεις του κοινού και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Αστείες και σπαραξικάρδιες ιστορίες που βγάζουν γλώσσα στα καθωσπρέπει της ζωής και φλερτάρουν με κάθε λογής όρια.
Θα πραγματοποιηθεί παράλληλη διαδικτυακή προβολή από το κανάλι YouΤube και τη σελίδα Facebook της αλυσίδας πολιτισμού IANOS.