12) 5 Βραβεία για τη l’artigiano στα φετινά Estia Awards!

Η l’artigiano έδωσε ηχηρό «παρών» στα Estia Awards 2022 και στέφθηκε 4πλα Χρυσή και Ασημένια, κατακτώντας συνολικά 5 βραβεία για το υψηλό επίπεδο ποιότητας των προϊόντων, των γεύσεων και των υπηρεσιών της. Η σημαντικότερη επιβράβευση για τη l’artigiano και όλους τους συνεργάτες ήρθε μέσα από την πρώτη θέση του βάθρου στην κατηγορία Best in Pizza για το 2022. Φυσικά, οι Χρυσές διακρίσεις του brand συνεχίστηκαν με τη σειρά δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης “Share The Love” να κατακτά το «χρυσό» στην κατηγορία Social Responsibility, τις πλούσιες και εύγεστες vegan προτάσεις να παίρνουν την «πρωτιά» στην κατηγορία Vegetarian, Vegan & Raw Food και το πρόσφατο κατάστημα της Ακρόπολης να ανακηρύσσεται χρυσό στην κατηγορία Interior Design / Flagship Store. Επιπλέον, η l’artigiano απέσπασε ασημένια διάκριση στην κατηγορία Online Delivery & Special Deals των Estia Awards.
Το brand αφιερώνει τα βραβεία στο πολύτιμο δυναμικό του που αποτελεί την ψυχή της l’artigiano, αλλά και στο κοινό που δείχνει έμπρακτα την αγάπη, την προτίμηση και την εμπιστοσύνη του στις l’artigiano γεύσεις.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι πρόσφατα η l’artigiano απέσπασε ασημένια διάκριση και στα Vegan Awards 2022 στην κατηγορία Vegan Meal για το προϊόν της Pizza Burger Vegan.

 

 

 

 

 

 

Δυναμική παρουσία της ΕΛΟΠΥ στο 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας

Η Ελληνική Οργάνωση Παραγωγών Υδατοκαλλιέργειας (ΕΛΟΠΥ), με στόχο την ανάδειξη των διατροφικών χαρακτηριστικών των ψαριών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας και της υψηλής θρεπτικής τους αξίας, συμμετείχε ως ασημένιος χορηγός στο διαδικτυακό 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Διατροφής & Διαιτολογίας, που διοργανώθηκε στις 09-12 Δεκεμβρίου από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Διαιτολόγων-Διατροφολόγων.
Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, η ΕΛΟΠΥ πραγματοποίησε Δορυφορικό Συμπόσιο με θέμα «Η συμβολή της διατροφής των ψαριών ελληνικής ιχθυοκαλλιέργειας στη θρεπτική τους αξία» με τη συμμετοχή διακεκριμένων ομιλητών από την επιστημονική και ακαδημαϊκή κοινότητα, με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της ιχθυοκαλλιέργειας και πλούσιο ερευνητικό έργο.
Κατά τη διάρκεια του Συμποσίου, το κοινό των Διατροφολόγων-Διαιτολόγων είχε τη δυνατότητα να ενημερωθεί σε βάθος για τις μεθόδους με τις οποίες διασφαλίζεται η ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της ιχθυοκαλλιέργειας, για την υψηλή διατροφική
αξία των εκτρεφόμενων ψαριών και τις νέες τεχνολογίες επιμήκυνσης του χρόνου ζωής τους, καθώς και για τη σύνθεση των σύγχρονων ιχθυοτροφών και τη φυσιολογία θρέψης των ψαριών.