15) Ενισχύστε την Αυθεντική Ομορφιά με τις νέες υβριδικές καινοτομίες της AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT

 

Η Authentic Beauty Concept κυκλοφόρησε δύο νέες υβριδικές καινοτομίες με πολλαπλά οφέλη.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Hand & Hair Light Cream: Η σύνθεσή της, που είναι εμπλουτισμένη με Bakuchiol, θρέφει και προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά αναζωογονώντας τις αισθήσεις, χάρη στην εκλεπτυσμένη και καθαρή μυρωδιά της. Απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της απαλή και λεία υφή. Είτε την εφαρμόσετε στα μήκη των μαλλιών σας, είτε τη χρησιμοποιήσετε στο δέρμα για ένα υπέροχο, χαλαρωτικό μασάζ χεριών, η Hand & Hair Light Cream θα σας προσφέρει απτά, όμορφα αποτελέσματα και επαγγελματική περιποίηση.

AUTHENTIC BEAUTY CONCEPT Enhancing Water:
Με Rambutan και μια αναζωογονητική, ανάλαφρη αλλά και περιποιητική υφή, προσφέρει την υγρασία που είναι απαραίτητη για μια άμεση δόση ενυδάτωσης.Ψεκάστε το Enhancing
Water πάνω από τα μαλλιά, το σώμα ή το πρόσωπο κάθε φορά που χρειάζεστε λίγη ανανέωση ή για να προσφέρετε υγρασία στα μαλλιά, ή για ένα γρήγορο restyle με επιπλέον λάμψη. Είναι ο ιδανικός τρόπος για να «ξυπνήσετε» το μυαλό σας κατά τη διάρκεια της πρωινής σας ρουτίνας.

 

Αgenda

Η Γιώτα Νέγκα συνεχίζει τις εμφανίσεις που τόσο αγαπήθηκαν στο θέατρο Ακροπόλ

Η Γιώτα Νέγκα συνεχίζει τις εμφανίσεις τηςγια 3 ακόμα Δευτέρες στο θέατρο Ακροπόλ, στις 13, 20 & 27 Δεκεμβρίου.

Η ερμηνεύτρια μοιράζεται μαζί μας τα θρυλικά τραγούδια που έγραψε η σπουδαία στιχουργός Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου.
Η στιχουργός που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει πολλές γενιές Ελλήνων και παραμένει ζωντανή μέσα από τα όμορφα τραγούδια της. Θα έχουμε τη χαρά να τα ακούσουμε μέσα από τις ερμηνείες της Γιώτας Νέγκα, μιας αυθεντικά λαϊκής φωνής. «Με ένα όνειρο τρελό», «Γυάλινος Κόσμος», «Είμαι αητός χωρίς φτερά» είναι μερικά από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνει το πρόγραμμα.
Οι στίχοι της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου είναι ποίηση και λαϊκή έκφραση συνάμα. Έρωτας και πόνος ταυτόχρονα! Και τα τραγούδια εκφράζουν τα συναισθήματα όλων των απλών ανθρώπων με λέξεις που μένουν για πάντα στην ψυχή μας. Μία παράσταση την οποία επιμελείται καλλιτεχνικά μια άλλη σπουδαία στιχουργός, η Λίνα Νικολακοπούλου.