9) Φέτος τις γιορτές η Wolt είναι δίπλα σε όσους μας έχουν ανάγκη

Αυτές τις γιορτές, η Wolt ενώνει τις δυνάμεις της με φορείς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Βόλο, Ηράκλειο και Χανιά, με στόχο την υποστήριξη οικογενειών και ατόμων που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες. Μέσω της εφαρμογής της Wolt από τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 έως και την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, και στις 7 πόλεις όπου δραστηριοποιείται η εταιρία, μπορούμε να προσφέρουμε το ποσό της προτίμησης μας (από 5 έως 50 ευρώ) ως δωρεά σε έναν από τους παρακάτω φορείς:
-το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.)
-το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Θεσσαλονίκης
-το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων
-το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου
-το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Πάτρας – Παιδικά Χωριά SOS
-ο Σύλλογος Πολυτέκνων Νομού Ηρακλείου
-το Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Χανίων
Το ποσό που θα συγκεντρωθεί για τον εκάστοτε φορέα θα εξαργυρωθεί σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης τα οποία θα προσφερθούν απευθείας από τους φορείς στους ωφελούμενους τους, ώστε να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της καθημερινότητας. Παράλληλα, η Wolt και το Wolt Market θα ενισχύσουν αυτούς τους 7 φορείς προσφέροντας επιπλέον τρόφιμα, προϊόντα καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής με σκοπό να πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των ωφελούμενων.

 

2 8εμα

H αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα ξεκίνησε από το Πάρκο ΦΙΞ!

Φέτος, η FIX Hellas μας έβαλε στο πνεύμα των Χριστουγέννων μέσα από ένα μοναδικό χριστουγεννιάτικο bazaar, που πραγματοποίησε το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στο Πάρκο ΦΙΞ, στα Πατήσια, γεμίζοντας το κέντρο της Αθήνας με μουσικές και πολλά χαμόγελα! Η FIX Hellas, στηρίζοντας το έργο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», χάρισε σε κάθε παιδί που βρίσκεται σε ανάγκη, το πολυτιμότερο δώρο των γιορτών: το Χαμόγελό του. Οι επισκέπτες που βρέθηκαν στο πάρκο είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους στο περίπτερο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», να «ντύσουν» το Δέντρο των Ευχών με τα στολίδια τους, κερδίζοντας μοναδικά δώρα και να απολαύσουν τις μουσικές επιλογές του En Lefko 87.7, που μετέδιδε ζωντανά από τον χώρο του Πάρκου ΦΙΞ.