12) Γιορτάστε την ομορφιά των μαλλιών με τα πακέτα δώρων της Schwarzkopf Professional!

Η Schwarzkopf Professional προσφέρει και αυτά τα Χριστούγεννα αποκλειστικά πακέτα δώρων για την περιποίηση των μαλλιών σας.

Επιλέγοντας και συνδυάζοντας προσεκτικά από τα αγαπημένα brands BC Bonacure, Fibre Clinix, OSiS+, Oil Ultime και BlondMe, οι ειδικοί της
Schwarzkopf Professional δημιούργησαν 12 μοναδικά, Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων για την περιποίηση και το styling των μαλλιών σας μέσα στις γιορτές. Χαρίστε στον εαυτό σας ή και στους αγαπημένους σας την απόλυτη πολυτέλεια περιποίησης μαλλιών! Αναζητήστε τα Χριστουγεννιάτικα πακέτα δώρων της Schwarzkopf Professional σε όλα τα συνεργαζόμενα κομμωτήρια και προσφέρετε στα μαλλιά σας ένα ξεχωριστό δώρο.

Say Yes …and Get Impressed!

Ξενοδοχείο στην Κίνα είναι εμπνευσμένο από τη φιλοξενία αρχαίων πολιτισμών

Το Guilin Lebei Homestay Hotel στο Guilin της Κίνας βρίσκεται σε ύψος 5 μέτρων από το έδαφος για να δίνει την αίσθηση της αιώρησης και  ο επισκέπτης να απολαμβάνει τη θέα και τη φύση.

Το ξενοδοχείο είναι εμπνευσμένο από τις κατασκευές της αρχαίας Κίνας, και αποτελείται από 13 μοναδικά σχεδιασμένες μονάδες σε παραδοσιακό στιλ. Το υπερυψωμένο σπίτι παρέχει την ευκαιρία να έρθουν οι διαμένοντες σε αυτό πιο κοντά στα δέντρα και στο ποτάμι που διασχίζει την περιοχή. Επίσης, μπορεί κανείς να εξερευνήσει την περιοχή μέσω πλωτών μονοπατιών από ξύλο που συνδέουν τις επιμέρους κατασκευές. Ορισμένα σπίτια έχουν σχεδιαστεί ειδικά για παιδιά, και περιλαμβάνουν σκάλες αναρρίχησης που συνδέουν το παιδικό υπνοδωμάτιο στον δεύτερο όροφο με τον κοινόχρηστο χώρο στον πρώτο όροφο. Σκοπός του πρωτότυπου σχεδιασμού των καταλυμάτων ήταν να δίνουν την αίσθηση σε κάποιον ότι βρίσκεται σε ασφαλές καταφύγιο, ενώ ταυτόχρονα να είναι πρακτικά και να συνδέουντον επισκέπτη με τη φύση με αρμονικό τρόπο.