13) H νέα, λαμπερή Christmas συλλογή VickyXParabita μόλις κυκλοφόρησε!

Η νέα συλλογή VickyXParabita της Parabita σε συνεργασία με την
αγαπημένη ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου, μόλις κυκλοφόρησε και είναι λαμπερή, διαχρονική και elegant όσο ποτέ!
Η νέα συλλογή VickyXParabita είναι ιδανική για τις εορταστικές ημέρες που ακολουθούν αλλά και για όλες τις γυναίκες που θέλουν να βρίσκονται στο επίκεντρο. Glam διακοσμητικά στοιχεία όπως αέρινα φτερά και λαμπερές παγιέτες, συνδυάζονται με πολυτελή υφάσματα, σαγηνευτικά σατέν και εντυπωσιακά βελούδα και δημιουργούν εκρηκτικούς συνδυασμούς! Στη συλλογή κυριαρχούν οι αποχρώσεις του μωβ, του ροζ και του βαθύ μπλε ενώ οι μεταλλικές λάμψεις και τα έντονα καλειδοσκοπικά μοτίβα μας παρασύρουν σε ρυθμούς party των 70’s.
Η συλλογή VickyXParabita περιλαμβάνει τοπ, φορέματα και matching sets σε διαχρονικές γραμμές που μπορούν να φορεθούν σε κάθε εορταστική περίσταση. Χαρακτηριστικοί γιακάδες μάο προσδίδουν δυναμισμό και smooth κοψίματα αγκαλιάζουν το σώμα αναδεικνύοντας κάθε σιλουέτα.

 

 

2 deltio

essence Trend Edition “WISH UPON A STAR”

Γυαλιστερό χιόνι σε σκόνη, φωτεινοί έναστροι ουρανοί, αστραφτερά χριστουγεννιάτικα δέντρα και ευχές που επιτέλους πρόκειται να πραγματοποιηθούν – αυτό είναι το πνεύμα των Χριστουγέννων. Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε στο πιο μοντέρνο χριστουγεννιάτικο πάρτι με τους συναδέλφους σας ή ψήνετε μπισκότα με τους αγαπημένους σας – τα beauty highlights από την Trend Edition της essence & “WISH UPON A STAR” είναι εμπνευσμένα από τη μαγεία των Χριστουγέννων και θα κάνουν τις εορταστικές σας εμφανίσεις αξέχαστες -διαθέσιμα μέσα στον Δεκέμβρη. Από απαλά χείλη σε διακριτικό ροζ μέχρι τέλεια περιποιημένη επιδερμίδα με χρυσαφένια λάμψη και μακιγιάζ ματιών που κόβει την ανάσα – μπορούμε να δημιουργήσουμε τα πιο υπέροχα χριστουγεννιάτικα στιλ με αυτήν την Trend Edition.