7) HUAWEI: Better Together 2022! Η τεχνολογία φέρνει τα καλύτερα δώρα!

Οι βιτρίνες έβαλαν τα γιορτινά τους, το εορταστικό κλίμα είναι παντού και μικροί-μεγάλοι μετράμε αντίστροφα μέχρι τις μέρες των Χριστουγέννων! Αν θέλετε να προσφέρετε χαρά και χαμόγελα στους αγαπημένους σας, χαρίζοντάς τους χρήσιμα και πρωτότυπα δώρα, μάθετε πως η τεχνολογία φέτος δίνει τη λύση! Ανακαλύψτε το δώρο που ταιριάζει σε εσάς ή τους αγαπημένους σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε δεκάδες προϊόντα με τη σφραγίδα υπεροχής της HUAWEI! Μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της κορυφαίας εταιρείας τεχνολογίας και μέσω του ολοκαίνουργιου Huaweistore.gr, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε smartphones, wearables, laptops και tablets σε πραγματικά Χριστουγεννιάτικες τιμές! Φέτος τα Χριστούγεννα, χαρίστε στους αγαπημένους σας μοναδικά τεχνολογικά δώρα και δώστε λάμψη στην καθημερινότητά τους!

 

2 8ema

H KPMG στην Ελλάδα λανσάρει το πρώτο της Podcast κανάλι, “KPMG Greece Podcasts”

Μένοντας πιστή στη δέσμευση της για διάχυση γνώσης και εμπειριών των στελεχών της, η KPMG στην Ελλάδα λανσάρει το πρώτο της κανάλι για podcasts, με τίτλο “KPMG Greece Podcasts”. https://home.kpmg/gr/el/home/insights/2021/12/kpmg-greece-podcasts.html.

Στα podcasts θα συμμετέχουν στελέχη της KPMG όπου θα μιλούν για μια σειρά από επίκαιρα θέματα και προκλήσεις που απασχολούν τον κόσμο του επιχειρείν. Ντεμπούτο στο κανάλι “ KPMG Greece Podcasts ” κάνει η σειρά “Talking Family Business with KPMG”, που απαρτίζεται από έξι επεισόδια, και επικεντρώνεται σε θέματα που απασχολούν τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Το πρώτο επεισόδιο της σειράς είναι τώρα διαθέσιμο και φιλοξενεί τον Βαγγέλη Αποστολάκη, Αντιπρόεδρο και Υπεύθυνο των Υπηρεσιών Οικογενειακών Επιχειρήσεων, KPMG στην Ελλάδα και τον Αλκιβιάδη Σιαράβα, Διευθυντή Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας, KPMG στην Ελλάδα. Σε αυτό το πρώτο επεισόδιο, ο Βαγγέλης Αποστολάκης μας «ξεναγεί» στον διαφορετικό κόσμο των οικογενειακών επιχειρήσεων και μιλάει για θέματα που αφορούν στις προκλήσεις και ιδιαιτερότητες που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις αυτές.