7) Η AstraZeneca φωταγωγεί 4 αστικά πάρκα με τη δύναμη της ηλιακής ενέργειας

Η AstraZeneca ανανέωσε και φέτος τη δέσμευσή της να συμβάλει στη δημιουργία ενός υγιέστερου μέλλοντος για τον πλανήτη και τον άνθρωπο, ολοκληρώνοντας με επιτυχία την τρίτη φάση του εταιρικού προγράμματος «Προστατεύουμε το περιβάλλον…με πράξεις». Με κεντρικό μήνυμα «Πολλαπλασιάζουμε την ενέργεια!» η εταιρία υποστήριξε δράση ενίσχυσης του φωτισμού με ηλιακή ενέργεια τριών πάρκων στην Αθήνα και ενός πάρκου στη Θεσσαλονίκη. Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων και τον Δήμο Θεσσαλονίκης και περιελάμβανε την ταυτόχρονη τοποθέτηση συνολικά 20 ηλιακών κολώνων νέας τεχνολογίας LED.

Στην Αθήνα τοποθετήθηκαν 7 ηλιακές κολώνες στο πάρκο επί της συμβολής των οδών Αγίου Αντωνίου και Λεωφόρου Ηρακλείου και από 4 ηλιακές κολώνες στην Πλατεία Δημητρίου Πικιώνη (Σάουμπερτ) και στο πάρκο επί της συμβολής των οδών Αγίας Λαύρας, Ροστάν και Νικολοπούλου. Αντίστοιχα, στη Θεσσαλονίκη η AstraZeneca υποστήριξε τη φωταγώγηση με ηλιακή ενέργεια στο «πάρκο τσέπης» επί των οδών Αλκμήνης & Αντωνίου Δανιόλου όπου τοποθετήθηκαν 5 ηλιακές κολώνες.

 

2 θεμα

κατηγορία Press room_ food and beverage

Η The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar απέσπασε 4 βραβεία στα Estia Awards 2022

H εταιρία The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar βραβεύτηκε
για 3η συνεχόμενη χρονιά στα Estia Awards 2022. Το brand The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar απέδειξε πως παραμένει ένας ισχυρός παίκτης στο χώρο της εστίασης και έλαβε συνολικά 4 διακρίσεις. Οι εξαιρετικές γαστρονομικές προτάσεις σε σουβλάκια, τα φρέσκα και ποιοτικά υλικά, το μοντέρνο και φιλικό interior design με επίκεντρο την ψησταριά και την ανοιχτή κουζίνα και η άψογη εξυπηρέτηση του καταναλωτή οδήγησαν την κριτική επιτροπή να ξεχωρίσει και να βραβεύσει για 3η συνεχόμενη χρονιά την εταιρία στην κατηγορία Best in Souvlaki. Το βραβείο παρέλαβε ο εμπνευστής και ιδρυτής του The Big Bad Wolf – Souvlaki & Burger Bar κ. Γιάννης Τζανακάκης. Για τις καινοτόμες λύσεις και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών η αλυσίδα τιμήθηκε με το gold βραβείο στην κατηγορία Tech Smart. Στην κατηγορία Strategic Growth η εταιρία κέρδισε το bronze βραβείο και στην κατηγορία Service απέσπασε επίσης bronze βραβείο.