10) Η Barilla Hellas για ακόμα μια χρονιά διακρίνεται στον Παγκόσμιο θεσμό “Superbrands Greece 2021-2022”

Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, HR Professional Eastern Europe Barilla Group, & Βασίλης Χουλιάρας, HR Senior Manager Eastern Europe Barilla Group και μέλος του ΔΣ της  Barilla Hellas

 

Η Barilla Hellas, αναδείχθηκε ως μια από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Παγκόσμιου θεσμού “Superbrands Greece 2021-2022” στην κατηγορία “Είδη Διατροφής” στην έβδομη εκδήλωση απονομής των βραβείων που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Η βράβευσή της σε αυτό τον σημαντικό θεσμό, προέκυψε από την ηγετική θέση και υπεροχή που κατέχει η Barilla Hellas στην αγορά, την εξαιρετική ποιότητα και καινοτομία των προϊόντων της, τη διαρκή ανάπτυξη των παραγωγικών εγκαταστάσεών της, τη βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης των βιομηχανικών μονάδων, τον βιώσιμο τρόπο λειτουργίας της εταιρίας, που πραγματώνονται στο όραμα «Καλό για Σένα, Καλό για τον Πλανήτη».
Όπως δήλωσε το τμήμα HR της Barilla Hellas «Αυτή η διάκριση για την Barilla Hellas έρχεται ως επιστέγασμα σε μια απαιτητική χρονιά τόσο για τον κλάδο όσο και για τους καταναλωτές.
Η Barilla Hellas δεσμεύεται να απαντά στις απαιτήσεις της εποχής, προσφέροντας προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας στους καταναλωτές, διανέμοντας όλα της τα προϊόντα σε 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες και υιοθετώντας παράλληλα βιώσιμες και υπεύθυνες πρακτικές».

Green news

Έρευνα: Ο πληθυσμός των πτηνών στην Ευρώπη μειώθηκε κατά 600 εκατ. από το 1980!

Μέσα σε 37 χρόνια ένα στα έξι πουλιά στην Ευρώπη έχει χαθεί. Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα επιστημονική έρευνα, σύμφωνα με την οποία από το 1980 έως το 2017, ο αριθμός των αναπαραγόμενων πουλιών στην ΕΕ έχει μειωθεί κατά περίπου 600 εκατομμύρια!  Πρόκειται για μία μείωση της τάξης του 17-19%. Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία επισημαίνει: «Η φύση σημαίνει συναγερμό. Είναι επιτακτική ανάγκη να αντιμετωπίσουμε την περιβαλλοντική και την κλιματική κρίση ενιαία, μέσω της υποστήριξης των αγρο-περιβαλλοντικών προγραμμάτων, της προστασίας των ειδών, της αειφορικής δασοπονίας και αλιείας και φυσικά της επέκτασης του δικτύου των προστατευόμενων περιοχών». Η μεγαλύτερη πληθυσμιακή μείωση πανευρωπαϊκά αφορά στον  σπιτοσπουργίτη, που καταγράφει απώλειες της τάξης του 50%.