20) Η Grundig και ο Κωτσόβολος παρουσιάζουν ένα καλύτερο και βιωσιμότερο μέλλον με την καμπάνια Respect Food

Η Grundig παρουσιάζει την καμπάνια “Respect Food”. Με μότο «Το καλύτερο μέλλον ξεκινάει από το σπίτι» και στόχο την εκπαίδευση γύρω από τη σημασία και την ενεργό δράση για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Κωτσόβολο και τους σπουδαστές της Σχολής Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, ένα δημιουργικό cooking event χρησιμοποιώντας κοντόληκτα τρόφιμα που όλοι έχουμε στο ψυγείο μας, προσφέροντας Χριστουγεννιάτικες μερίδες φαγητού στις δομές του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.).

Στην Ελλάδα, η σπατάλη τροφίμων καταγράφει υψηλά επίπεδα, καθώς 7 στους 10 πολίτες δεν ακολουθούν τις οδηγίες αξιοποίησης και συντήρησης των τροφίμων. Η Grundig, με σεβασμό στα τρόφιμα που καταναλώνουμε καθημερινά αλλά και τις διατροφικές μας συνήθειες, προσπαθεί να μειώσει τη σπατάλη φαγητού με συσκευές που σέβονται το περιβάλλον. Μέσα από την καμπάνια της “Respect Food”, η εταιρία έχει στόχο να εμπνεύσει αλλά και να καλέσει το κοινό να συμμετέχει σε δράσεις κατά της σπατάλης τροφίμων, προσφέροντας οδηγίες για το πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η σπατάλη αυτή στις κουζίνες με καινοτόμα προϊόντα.

2 δελτιο

βινιέτα:

Press Room

Γρήγορη και εύκολη εξόφληση λογαριασμών από το e-shop των My market, τώρα, στην πόρτα του σπιτιού σου!

Μέσω του eshop των My market παραλαμβάνετε τα ψώνια σας και εξοφλείτε τους λογαριασμούς σας με μία κίνηση και σε λίγα μόλις λεπτά, στην πόρτα του σπιτιού σας!
Τώρα η εξόφληση λογαριασμών γίνεται ακόμα πιο εύκολη υπόθεση, σε μερικά μόλις βήματα:
• Ολοκληρώνετε την αγορά σας στο eshop My market
• Παραλαμβάνετε τα ψώνια σας στον χώρο σας
• Δίνετε τον λογαριασμό σας στον οδηγό, πληρώνετε με κάρτα, άμεσα και με ασφάλεια.
Η εξόφληση οφειλών μέσα από μια λίστα 260 διαφορετικών επιλογών και υπηρεσιών που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα συναλλαγών δεν ήταν ποτέ ξανά τόσο εύκολη υπόθεση! Όλες οι λεπτομέρειες είναι διαθέσιμες εδώ. https://eshop.mymarket.gr/exoflisi%20logariasmon