14) Η HP δίνει νέα ώθηση στη βιομηχανία των ψηφιακών εκτυπώσεων σε κυματοειδές χαρτόνι

Η HP ανακοίνωσε μια νέα σειρά καινοτομιών για εκτυπώσεις κυματοεδούς χαρτονιού στο πιεστήριο φύλλου HP PageWide C500 που θα επιταχύνουν την ανάπτυξη της βιομηχανίας ψηφιακών εκτυπώσεων σε κυματοειδές χαρτόνι επιτυγχάνοντας υψηλή παραγωγικότητα και χαμηλότερα κόστη. Το νέο βελτιωμένο σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας φύλλων, το οποίο είναι διαθέσιμο για τους κατόχους του PageWide C500, έχει κερδίσει σημαντικά βραβεία καινοτομίας του κλάδου.

Το νέο σύστημα αυτόματης τροφοδοσίας φύλλων για το HP PageWide C500 είναι μια αξιόπιστη παραγωγική πρόταση σχεδιασμένη να βελτιώσει τα περιθώρια κέρδους της βιομηχανίας μεταποίησης και να μειώσει τις φύρες. Υποστηρίζει ένα ευρύτερο φάσμα φύλλων, συμπεριλαμβανομένων των λεπτών και των χαρτονιών με μικρό-αυλούς, προσφέροντας ομαλή τροφοδοσία και γρήγορες επαναφορτώσεις.

H Printing United Alliance βράβευσε το νέο σύστημα τροφοδοσίας φύλλων του C500 με την κορυφαία διάκριση τεχνολογικής καινοτομίας Pinnacle InterTech Award για το 2021. Στην έκθεση SuperCorrExpo οι καινοτομίες απέσπασαν τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό AICC/BCN/CT Innovator of the Year στη κατηγορία του βιομηχανικού εξοπλισμού.

 

 

 

Η Samsung Electronics Hellas διακρίθηκε στα CRM Grand Prix Customer Service Awards της Teleperformance

Η Samsung Electronics Hellas απέσπασε τιμητική διάκριση
κατά την απονομή των βραβείων εξυπηρέτησης της Teleperformance Greece “CRM Grand Prix Customer Service Awards 2021” για την άριστη τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών που παρέχει, κατακτώντας το πρώτο βραβείο στην κατηγορία τηλεφωνικών κέντρων έως 50 εκπροσώπων. Το βραβείο παρέλαβε ο Πρόεδρος της Samsung Electronics Hellas, Buyng Moo (Θεόφιλος) Shin, ο οποίος δήλωσε: «Σας ευχαριστούμε για αυτή τη διάκριση. Πρόκειται για μια σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας και του έργου του Customer Service της Samsung Electronics Hellas, ενός τμήματος που αποτελεί σημαντικό και αναπόσπαστο κομμάτι των δραστηριοτήτων μας στην Ελλάδα. Αυτό το βραβείο απονέμεται στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας, μια dream team που είναι πάντα διαθέσιμη να βρει απαντήσεις, να παρέχει λύσεις, να συζητήσει και να εξυπηρετήσει τελικούς καταναλωτές της Samsung Electronics Hellas».