15) Η ΒΕΑΤ για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιεί διαδρομές που μοιράζουν χαμόγελα

 

Η ΒΕΑΤ για 3 η συνεχή χρονιά, συμβάλει με το έργο της, προσφέροντας καθημερινά διαδρομές για τα παιδιά του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Κάθε χρόνο, 5.000 ευρώ προσφέρονται για διαδρομές σε νοσοκομεία, κέντρα ειδικής αγωγής, ψυχοθεραπευτήρια και άλλες υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη τα παιδιά.
Σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού, καθημερινά οδηγοί ταξί, προσφέρουν διαδρομές σε παιδιά που το έχουν ανάγκη μέσω του «ηλεκτρονικού πορτοφολιού» που έχει δημιουργήσει η BEAT στην εφαρμογή για τη συνεργασία της με τον Οργανισμό. Οι ανάγκες των παιδιών είναι ποικίλες και απαραίτητες να υλοποιηθούν στους χρόνους που προβλέπονται από τους αρμόδιους γιατρούς και θεραπευτές. Για τον λόγο αυτό, η BEAT, εντοπίζοντας άμεσα την ανάγκη, προσφέρει από το 2019, κάθε μήνα, δωρεάν διαδρομές για τα παιδιά σε ειδικούς οργανισμούς ή φορείς υγείας στην Αττική, όποτε το έχουν ανάγκη.
Τα παιδικά χαμόγελα είναι εκείνα που μας τροφοδοτούν με δύναμη, ελπίδα και ενισχύουν το εσωτερικό μας κίνητρο για να συμβάλουμε με κάθε τρόπο στην κοινωνία για ένα καλύτερο μέλλον. Μία μικρή πράξη είναι αρκετή για έναν μεγάλο σκοπό!

2 DELTIO

Η KPMG προσφέρει εκπαίδευση στον ψηφιακό γραμματισμό σε 100.000 νέους σε 60 χώρες

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η KPMG International πραγματοποίησε τη δράση Global Cyber Day (Ημέρες για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο), σε 60 χώρες και περιοχές παγκοσμίως, την μεγαλύτερη διοργάνωση στην ιστορία του προγράμματος μέχρι σήμερα. Η κοινωνική πρωτοβουλία, την οποία έχουν αναλάβει επαγγελματίες κυβερνοασφάλειας της KPMG, έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει τους νέους ανθρώπους για τη σπουδαιότητα της κυβερνοασφάλειας και τους κινδύνους του διαδικτύου, ως μέρος της δέσμευσης του παγκόσμιου οργανισμού να ενισχύει τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούνται
οι εταιρείες μέλη της KPMG.
Οι διαδικτυακές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν στη διάρκεια του Οκτωβρίου στο πλαίσιο του παγκόσμια αναγνωρισμένου Διεθνούς Μήνα Ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια στον Κυβερνοχώρο,
και περιλάμβαναν οδηγίες για την ασφαλή χρήση των προσωπικών δεδομένων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τον διαδικτυακό εκφοβισμό (bullying), τα διαδικτυακά ηλεκτρονικά παιχνίδια και τα κινητά τηλέφωνα.
Στην Ελλάδα το πρόγραμμα “KPMG Global Cyber Day” κατάφερε να ενημερώσει στο διάστημα του Ευρωπαϊκού Μήνα Κυβερνοασφάλειας περισσότερους από 1400 μαθητές σχετικά με την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο σπάζοντας έτσι το προηγούμενο ρεκόρ των 960 μαθητών για το οποίο η εταιρεία βραβεύθηκε στα Hellenic Responsible Business Awards τo 2019.