7) Με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε το 5ο Messinia Pro-Am στην Costa Navarino

Tο ειδυλλιακό μεσσηνιακό τοπίο και το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course αποτέλεσαν πόλο έλξης στο 5ο Messinia Pro-Am, τη μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη μέχρι σήμερα
διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά. Το φετινό Messinia Pro-Am πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε τρία γήπεδα, στο The Dunes Course, στο The Bay Course, καθώς και στο International Olympic
Academy Golf Course, τα οποία θα λειτουργήσουν επίσημα τον Φεβρουάριο.
Τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι περισσότεροι από 200 ερασιτέχνες που
συμμετείχαν στο τουρνουά, απόλαυσαν το αγαπημένο τους άθλημα εντός κι εκτός των γηπέδων, στο πλαίσιο ενός πλούσιου προγράμματος δραστηριοτήτων που ανέδειξαν την ιστορία, την κληρονομιά και τον πολιτισμό της Ελλάδας.
Ωστόσο, σε έναν παίκτη συγκεκριμένα, αυτή η εβδομάδα θα του μείνει αξέχαστη. Πρόκειται για τον ερασιτέχνη Adolf Bachlea, ο οποίος πέτυχε ‘hole-in-one’, μία και μοναδική βολή ακριβείας η οποία κατέληξε στην οπή- την πρώτη ημέρα των αγώνων, στο νέο International Olympic Academy Golf Course και τιμήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων από τον κ. Σπύρο Ζαννιά, αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας.

 

 

2 θεμα

O Χρήστος Δήμας στα νερά ΘΕΟΝΗ

Ο Χρήστος Δήμας έκανε join στο εμπορικό τμήμα της ΘΕΟΝΗ ως Brand Ambassador της εταιρίας. Αναλαμβάνει από αρχές Δεκεμβρίου το τμήμα Premium HO.RE.CA. όπου τα νερά ΘΕΟΝΗ εισέρχονται δυναμικά με τις γυάλινες συσκευασίες. Ο τομέας ενδιαφέροντος θα είναι τα ξενοδοχεία 5* και τα premium εστιατόρια σε όλη την Ελληνική επικράτεια.

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 41 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.