12) PREMIA PROPERTIES: Aπόκτηση ακινήτου βιοτεχνολογίας στην Παιανία με εικοσαετή μίσθωση

Η PREMIA PROPERTIES ανακοινώνει την υπογραφή προσυμφώνου με τον Όμιλο Dimand A.E. για την απόκτηση αυτοτελούς ακινήτου στο οποίο θα αναπτυχθεί πάρκο βιοτεχνολογίας. Το ακίνητο βρίσκεται στο 2ο χλμ. της Λεωφόρου Παιανίας-Μαρκοπούλου, εντός της ΒΙΟ.ΠΑ.
Παιανίας και έχει έκταση 23 στρεμμάτων εντός του οποίου υπάρχουν κτίρια γραφείων και αποθηκών 4.180 τ.μ. τα οποία θα ανακατασκευασθούν και επαναχρησιμοποιηθούν, ενώ πρόκειται να αναπτυχθούν και νέα κτίρια συνολικής επιφανείας 16.000 τ.μ.
Μισθωτής του ακινήτου και φορέας λειτουργίας του πάρκου θα είναι κοινοπρακτικό σχήμα ελληνικής και αμερικανικής εταιρείας βιοτεχνολογίας με εξειδίκευση στον τομέα των κυτταρικών θεραπειών, μετά του οποίου έχει υπογραφεί προσύμφωνο κλειστής μίσθωσης διάρκειας 20 ετών. Έτσι, η PREMIA PROPERTIES υλοποιώντας την στρατηγική της, με τη συγκεκριμένη συμφωνία εγκαινιάζει τις επενδύσεις σε ακίνητα στον χώρο της Yγείας.
Το πάρκο βιοτεχνολογίας που θα δημιουργηθεί εντός του ακινήτου, αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική επένδυση για την Ελληνική οικονομία, που ξεχωρίζει για την καινοτομία της και αφορά στην ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, κυτταρικών και γονιδιακών θεραπειών, οι οποίες θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα σοβαρών και απειλητικών για την ανθρώπινη ζωή παθήσεων. Η επένδυση θα διαρκέσει περίπου 2 έτη.

2 8ema

Η ΛΑΒΑ του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ εξοπλίζει με νέους ηλεκτρονικούς υπολογιστές τους μαθητές του Γυμνασίου στη Νίσυρο

Στη δωρεά 24 νέων και τεχνολογικά προηγμένων φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών προς τους μαθητές του Γυμνασίου στη Νίσυρο προχώρησε η ΛΑΒΑ, μέλος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ.
Η δωρεά αυτή, η οποία έρχεται σε συνέχεια της μακρόχρονης συνεισφοράς της ΛΑΒΑ στην τοπική κοινωνία της Νισύρου, αποδεικνύει έμπρακτα το αίσθημα ευθύνης που διακατέχει τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ συνολικά για τη στήριξη των νέων και την παροχή ισότιμων ευκαιριών εκπαίδευσης για κάθε μαθητή και μαθήτρια, σε όποιο μέρος της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.
Ο κ. Χριστοφής Κορωναίος, Δήμαρχος Νισύρου, δήλωσε σχετικά «Ο Δήμος Νισύρου έχει ως βασικό στόχο τη βοήθεια των σχολείων της Νισύρου με οποιοδήποτε τρόπο για να μπορούν οι νέοι μας να αποκτήσουν πνευματικά εφόδια για τη ζωή τους. Η δωρεά της ΛΑΒΑ με φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές στους μαθητές Γυμνασίου Νισύρου είναι ένα δείγμα της προσφοράς της εταιρίας στη Νίσυρο και στα παιδιά της Νισύρου. Ευχαριστούμε τη ΛΑΒΑ για τη δωρεά της αυτή και είμαι σίγουρος ότι η αγαστή συνεργασία με τον Δήμο θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια».