12) “Forbes 30 Under 30 Greece”: Στη λίστα δύο startuppers από τη Μακεδονία

Όλα ξεκίνησαν όταν o Νίκος Χατζηβασιλειάδης και Σταύρος Αντωνιάδης αντιμετώπισαν κάποια προβλήματα στην εύρεση εισιτηρίων για κορυφαίες εκδηλώσεις και σκέφτηκαν να δημιουργήσουν κάτι που θα έλυνε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Έτσι ίδρυσαν την Come Together, η οποία, «λύνει το πρόβλημα της δευτερεύουσας αγοράς». Οι startuppers από τη Μακεδονία, κατέκτησαν επάξια μια θέση στη λίστα “Forbes 30 Under 30 Greece”, ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές, επιστήμονες και επιχειρηματίες. Μαζί με την ομάδα τους, μέλη της οποίας είναι και οι Λάζαρος Πεντερίδης και Στάθης Μήτσκας, (που όμως είναι άνω των 30 ετών), ίδρυσαν εκτός από την Come Together και την Backtogether και στοχεύουν στην εδραίωσή τους σε διεθνές επίπεδο. Εξαιτίας της πανδημίας και των απαγορεύσεων των εκδηλώσεων η ομάδα δημιούργησε το Backtogether, ένα ψηφιακό COVID-19 διαβατήριο, που περιέχει τα αποτελέσματα των τεστ αντισωμάτων για την COVID-19, αλλά και την κατάσταση εμβολιασμού του ατόμου.

 

κατηγορία: Press room_tech edition

 

Huaweistore.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα Κορυφαίων Τεχνολογικών Προϊόντων HUAWEI έφτασε!

Το νέο Ηuaweistore.gr είναι γεγονός και φέρνει με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας τεχνολογικά προϊόντα στην πόρτα σας! Μια νέα εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών ξεκινά για τους καταναλωτές! Επισκεφθείτε το Huaweistore.gr και ανακαλύψτε μοναδικές προσφορές σε όλη την προϊοντική γκάμα τεχνολογικών προϊόντων της HUAWEI, πολλές εκπλήξεις, super δώρα και μοναδικά προνόμια!
Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα αγορών διαθέτει σύγχρονο και λειτουργικό σχεδιασμό, ώστε να προσφέρει μία απρόσκοπτη εμπειρία online shopping. Μέσα από το νέο Huaweistore.gr δίνεται η δυνατότητα αγορών με την ευκολία των Άτοκων Δόσεων, ενώ τα Μεταφορικά είναι δωρεάν!
Το λανσάρισμα του Νέου Ηλεκτρονικού Καταστήματος Huaweistore.gr συνοδεύεται από μία Αποκλειστική Προσφορά:

– Με το κουπόνι WELCOME10 παράλληλα, κερδίστε έκπτωση 10% για κάθε παραγγελία αξίας άνω των 500€ (ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) ακόμα και σε προϊοντα τα οποία είναι ήδη σε έκπτωση.
– Με κάθε εγγραφή στο Newsletter θα λάβετε επιπλέον προσωποποιημένο κουπόνι αξίας 20€ για τις αγορές σας.